TV1:n ohjelmat | Viihde

Ohjelmakortti

Yhteensattujat

Kahdeksan julkkisvierasta avautuu Pirkka-Pekka Peteliukselle.

Vaikuttaa siltä, että julkisuus on nykynuorille tavoitelluin elämänarvo. Julkkiksena olo on monelle ihanneammatti.

Ohjelmasarja Yhteensattujat katsoo julkisuuden henkilönä olemista kahdesta näkökulmasta; julkisuuden henkilön omasta ja sitä kautta myös tavallisen yksityishenkilön, taviksen näkökulmasta.

Tavallinen yksityishenkilö pääsee tuskin koskaan kokemaan tunnetun henkilön ns. julkkiselämää omissa piireissään, kun sen sijaan tunnettu henkilö pääsee - ja joutuu - olemaan päivittäin myös yksityisihmisenä.

Voiko julkkis olla yksityishenkilö? Millaisia tilanteita siitä syntyy? Miten häneen suhtaudutaan? Miten hän kokee muiden huomion?

Ohjelmasarjassa eri aloilta tunnetut suomalaiset kertovat näkemyksiä ja kokemuksia hauskoista ja yllättävistä kohtaamisista arjen katutasolla tavallisten kansalaisten kanssa. Lisäksi pohdiskellaan tuoko tunnettuna oleminen enemmän vastuuta, valtaa, valinnanmahdollisuuksia, rajoituksia.

Katsoja toivotetaan tervetulleeksi kesäisen kodikkaaseen ravintolaan, samaan pöytään tunnettujen henkilöiden kanssa istumaan ja kuulemaan tunnettujen itsensä kertomina juuri niitä tarinoita, joita tavis on aina halunnut kuulla.

Tässä kesäisen lämminhenkisessä tarinointiohjelmassa ravintolan vakioasiakkaana tapaamassa kulloisiakin tunnettuja ihmisiä on itse myös tunnettu suomalainen Pirkka-Pekka Petelius. Lisäksi ravintolassa on kanta-asiakkaana tunnettuihin ihmisiin nuivahkosti suhtautuva miesasiakas sekä suunnattomasti ihaileva ja alati nimmaria jahtaava baarin tarjoilijatyttö.

Tuotanto Säihky Oy ja Tuula Länsisalmi / YLE Viihde

Ohjelmasta

6.6. alkaen lauantaisin klo 21.15

Vieraat:

6.6. Vappu Pimiä ja Kalle Palander.

13.6. Pirjo Lonka ja Heikki Silvennoinen.

20.6. Isä Mitro.

27.6. Bettina Sågbom ja Kari Tapio.

4.7. Arja Koriseva ja Juha Mieto

11.7. Remu Aaltonen ja Peter Nyman

18.7. Virve Rosti ja Antero Mertaranta

25.7. Anna Abreu ja Arvi Lind

TV1 tiedottaa
Muualla Yle.fi:ssä