To 16.10.2008 @ 22:04admin

Hymyä pyllyyn?

Ymmärrän hyvin, että peilikuva ei aina miellytä. Kun ulkonäköä pitää päivittää, saa kauneusleikkauksilla aikaan nopeita tuloksia. Botoxia ja muuta fyllinkiä vähän sinne ja tänne  - ja vartalo kohenee ja keho näyttää nuoremmalta.

Suomessa tehdään jo monenlaisia esteettisen plastiikkakirurgian toimenpiteitä kuten vartalon rasvaimuja, rintojen suurennusleikkauksia, kasvojen kohotuksia, takapuolen ja vatsan muotoilua ja peniksen pidennysleikkauksia.

- "So last season", sanoisi amerikkalaisen kauneusihanteen palvoja suomalaisesta kehon korjailusta, sillä Yhdysvalloissa on nyt hyvin suosittua peräaukon valkaisu. Se on kirjaimellisesti in. Peräaukkohan tummuu, kun ihminen vanhenee ja vaaleus taas symbolisoi nuoruutta.

Just. Ymmärrän jotenkin sen, että hampaita valkaistaan, jotta kaunista hymyä ihaillaan, mutta kuka haaveilee peräaukon muodonmuutoksesta, jota ei voi edes esitellä?
 
 
 
 
 
 

1 kommentti

Kaikkea ei voi esitellä, ei minä eikä sinä. Jollakin voi kuitenkin olla leipä tuosta exit-luukusta kiinni. Silloin se voi olla yhtä tärkeä asia kuin julkkiksen hampaiden valkaisu, tosin molemmista aukoista taitaa tulla samansisältöistä asiaa.

Ihan tervettä?

YLE Asiaohjelmien toimittaja Rita Trötschkes kirjoittaa ajatuksiaan maskin ja deskin takaa.

Motto: Astu aina vesilätäkköön kun siltä tuntuu.

 
Ritan blogilöydöt

Blogiarkisto

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu