Pe 05.09.2008 @ 23:16admin

Juopottelu ja irstailu valokiilassa

Suomalaiset eivät harrasta seksiä kuten ennen, mutta sen sijaan he haluavat katsella juopuneiden tavisten seksi-irstailua televisiosta.  BB:ssä saa juopotella, irstailla, sekstailla eikä kukaan puutu asiaan. Päinvastoin.

Katsojamäärät nousevat, kun viinahuuruiset bileet näyttävät nuorille mallia rahvaanomaisesta käytöksestä. Minkälaisia viranomaishuomautuksia ja skandaaleja tarvitaan, että ohjelma katoaa eetteristä, lööpeistä, netistä ja Suomesta?

Jos ohjelma jatkuu... Voisiko sponsorin oma jälkikasvu mennä BB-taloon mokailemaan? Eikö se olisi sentään jotakin, jos sponsorin oma tytär esittelisi auliiisti itseään?

Uusimmassa BB:tä koskevassa uutisessa mediatutkija muistuttaa, että joissakin tv:n fiktiosarjoissa nähdään huomattavasti vähemmän seksuaalista materiaalia kuin BB:ssä. Erikoista verrata kännipäisen taviksen mokailua näyttelijöiden seksikohtauksiin. 

Ihmettelen myös mediatutkijoiden innokkuutta tutkia päivän selvää asiaa eli median pornoistumista. He voisivat tutkia myös sitä miten median seksiaalisuus vaikuttaa nuorten riskialttiiseen seksikäyttäytymiseen täällä Suomessa.

En usko ollenkaan, että suomalaiset pelkäävät mokata ja laittaa itsensä likoon.  Sehän on suora tie päätyä kuuluisaksi tyrkkyjulkkiseksi, josta monet nuoret nykyään haaveilevat. Julkkisten määrä taas kasvaa jatkuvalla syötöllä, sillä valokiila tarvitsee jatkuvasti uusia naamoja.
 
 

Ihan tervettä?

YLE Asiaohjelmien toimittaja Rita Trötschkes kirjoittaa ajatuksiaan maskin ja deskin takaa.

Motto: Astu aina vesilätäkköön kun siltä tuntuu.

 
Ritan blogilöydöt

Blogiarkisto

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu