Ma 25.08.2008 @ 14:57admin

Laiska libido tahtoo seksiä!

Uusin kriisiuutinen kantautuu suomalaisten makuuhuoneesta. Sen mukaan suomalaiset harrastavat vähemmän seksiä kuin aikaisemmin. Suomalaisten intohimot ovat laantumaan päin. Seksitutkimuksen mukaan haluttomuus on lisääntynyt, mutta toisaalta seksiä kaivataan lisää. 

Hyvänen aika sentään. 

Mies! Miten ihmeessä intohimosi liekki ei roihua, kun näet ihoa nuolevan napapaidan läskillä naisella, jonka tukka, meikki ja vaatteet repsottavat? 

Nainen! Katsoisit nyt paremmin ympärillesi. Ihmettele kepeää flirttiä, eroottista elekieltä ja miellyttävien käytöstapojen runsautta! Voi sitä ihanien ja puhtaiden tuoksujen hurmaa, jonka voit aistia joka solullasi julkisissa liikennevälineissä, missä tahansa ravintoloissa ja varsinkin suurissa marketeissa. 

Aurinkoinen ja lämmin ilmastomme ja rauhallinen elämänrytmimme nostattavat tuntemuksia romanttisia partneriamme kohtaan ihan päivittäin. Sitä paitsi - käyttäydymme toisiamme kohtaan niin kauniisti: syvästi kunnioittaen, toisiamme ihaillen ja huumorilla kannustaen. Miksi siis tuo hyvän mielen kommunikaatio pysähtyisi muka makuuhuoneen kynnykselle? 

Pah. Sanon minä. 

Jokapäiväinen mediaseksimme muistuttaa meitä alati siitä, että seksihalujamme ja intohimojamme tulee ravita jatkuvasti uudelleen. Mainokset, elokuvat, televisio ja netti tarjoilevat sisältönsä seksikkyyden verhossa, joten miksi et itsekin päästä seksuaalisuuttasi valloilleen? 

Miten ihmeessä tutkimusprofessori Osmo Kontulan tutkimus on tullut sellaiseen tulokseen, että Suomessa esiintyy seksihalujen puutetta? Seksi-ilmastommehan on kaikin puolin pööfekt.

Ellei oma laiska libidosi millään heräile ihastuttavan kutkuttavassa  seurusteluympäristössämme henkiin, annathan ainakin partnerisi tavoitella romanttisia mielihyvän kokemuksia. Salli hänelle rakastaja tai rakastajatar eteläisen Euroopan malliin. Reilua olisi edes FB-suhde. 

Muussa tapauksessa ehdotan seuraavaa: muuttakaa molemmat alkukantaiseen maahan, missä miehet viheltävät naisille, jotka keikistelevät naisellisissa mekoissaan lanteet keinuen.

2 kommenttia

Stop stop.

Ei näin herkällä ja tärkeällä asialla saa laskea leikkiä, ei varsinkaan ilkeämielistä leikkiä.

Läheisyys, luottamus päästää joku vierelleen, luovuttaa jotain itsestään toiselle – sisältää jotain herkkää, lähes pyhää. Jos läheisyydestä (tai seksistä) puhuu tai ajattelee pilkallisesti, pettää ja halventaa itseään.

sydän kaipaa kosketusta

Pahoittelen huumorintajuani. Sarkasmi on vaikea laji, jota vasta harjoittelen. Yritin kärjistämällä kuvailla henkistä ilmastoamme ja ympäristöämme, joka virittää seksuaalisuuttamme.

Minusta seksi on ihana asia ja elintärkeää terveydelle. Postauksen lähtökohtana oli tutkimus, jonka mukaan seksihalut ovat vähentyneet. Sehän on harmillista. Miksi läheisyys on vähentynyt, vaikka sitä jokainen tarvitsee.

Ihan tervettä?

YLE Asiaohjelmien toimittaja Rita Trötschkes kirjoittaa ajatuksiaan maskin ja deskin takaa.

Motto: Astu aina vesilätäkköön kun siltä tuntuu.

 
Ritan blogilöydöt

Blogiarkisto

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu