Ma 23.01.2012 @ 00:48Tuija Aalto

Niinistö ja Haavisto sosiaalisen median vahvimpia

Niinistö ja Haavisto ovat Facebookin kunkkuja, otsikoi Kauppalehti vaalisunnuntaina.

Niinistö ja Haavisto tasoissa Suomi24:n keskusteluissa äänestyspäivänä, laski Suomi24-palsta samana päivänä. 

Niinistö ja Haavisto seuratuimpia Twitterissä, havaitsi Tapio Kantele jo aiemmin.   

Meillä on presidentinvaalin toisella kierroksella kaksi sosiaalisessa mediassa vahvasti toimivaa ehdokasta. Tästä on hyvä hiihdellä kohti kakkoskierrosta.


 

1 kommentti

Olen radion suurkuluttaja eli kuuntelen aamusta iltaan..pitkään.Käynnissä olevan Presidenttivaalin tiimoilta on kuulooni kantautunut yhä useammin ehdokkaan Haavisto nimi-miksi?
Mielestäni radiossa niinkuin muissakin tiedotusvälineissä tulisi anta tilaa kaikille ehdokkaille tasapuolisesti,myöskin Niinistölle.
Molemmat ehdokkaat ovat hyviä,mutta Niinistöllä on huomattavasti pidempi kokemus valtiopäivämiehenä.Hän on aina pitänyt erityisen hyvää huolta Suomen maamme taloudesta ja tietää ja tuntee syvällisesti koko euroalueemme lainsäädännön ,talouden sekä osaa pitää suhteitamme yllä myöskin lähinaapureihimme kuten myöskin hyviä suhteita oman kotimaamme sisälle kaikkiin kansalaisiin. Hänen perhearvonsa ovat kohdallaan ja tiedän ,että Suurin osa Suomen kansasta arvostaa perinteistä perhemallia ja haluaa sen mallin myöskin edustetuksi Presidentin linnaan tuleviksi vuosiksi.Itse häpeäisin mikäli Presidentiksemme valittaisiin joitain muita arvoja edustava henkilö.Luulisin, että silloin meidän esivanhempamme kääntyisät haudoissaan.He,jotka puolustivat meille vapaan itsenäisen Suomen toisessa maailmansodassa.

Aikaleima

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
 

Blogiarkisto

2011

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

heinäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu