Ti 30.11.2010 @ 15:59Tuija Aalto

Blogeista ja podcasteista mikrokanaviksi?

Netin käyttäjällä on tukala tilanne: sisällöstä on runsaudenpulaa, mutta kuka jaksaa aina valita? Vuonna 2006 ajattelin ääneen, josko vastaus tähän olisi jonkinlainen mikrokanava – ”tilaa tämä tästä, niin tiedät mitä saat”. Uskoin silloin ja uskon nyt, että asiakastarpeen tyydyttää se, joka ratkaisee ristiriidan sen välillä, että periaatteessa käyttäjä arvostaa sitä, että saa itse valita, mitä kuuntelee, mutta toisaalta ei ehdi enkä viitsisi etsiä ja poimia sisältöjä sieltä täältä.

Heitin ilmaan kysymyksen, millainen olisi ’tankattava’ Kulttuuri”kanava” internetissä ja vaikkapa mobiililaitteessa. En ole löytänyt tyydyttävää vastausta. Onko tällaista sisältötuotetta mielestäsi joku tyylikkäästi toteuttanut? Vai oliko silloinen visiointini vain uuden web-tekniikan avaamien mahdollisuuksien huumassa syntynyt haihatus, jolle ei ole todellista käyttätarvetta?

Ylefi-tilillä Slidesharessa kokoelma muutaman vuoden takaisia Powerpoint-esityksiäni. Olisi hauskaa, jos tämä "elävä museo" herättäisi jossakussa jotain ajatuksia tai havaintoja - ennenkaikkea ounasteluja tulevaisuuden kehityskuluista.

 

0 kommenttia

Aikaleima

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
 

Blogiarkisto

2011

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

heinäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu