Ti 17.11.2009 @ 23:09Tuija Aalto

Taskulive - kun suora videolähetys on jo liian helppoa

kuvakaappaus FacebookistaViime viikolla sattui omituisin juttu tähänastisella mobiilistreaming-urallani. Olin viime aikoina kokeillut, miten helppoa nettitelevisiolähetyksen käynnistäminen voi olla, ja laittanut ruotsalaisen Bambuser.comin kännykässäni sellaiseen moodiin, että lähetys käynnistyy siinä siunaamalla kun sovellus avataan puhelimen valikosta.

Samaan aikaan halusin testailla tosiaikawebin käytännön mahdollisuuksia sillä, että olin kytkenyt Bambuserin verkostoasetuksista hälytykset päälle Twitteriin ja Facebook-uutisvirtaani. Tämä takasi sen, että kun puhelin sitten taskunpohjalla alkoi lähettää ohjelmaa Tuijan työpäivästä YLEn uusissa palveluissa, lähetyksellä oli heti myös ilakoivaa yleisöä.

“Nyt näytetään jo taskujen sisältökin”, virnuili yksi.

“YLEn mahdollistajastrategian mukainen toimintamalli, joka mahdollistaa toimistokyttäämisen sairaslomallakin”, tulkitsi toinen.

0 kommenttia

Aikaleima

Millaista on nyt? Mitä nyt ajatellaan siitä, millaista tulevaisuudessa tulee olemaan? Miltä menneisyys näyttää tämän hetken valossa? Ylen tietotyöläiset ja vaihtuvat vieraskynäilijät havainnoivat nykyaikaa ja kirjoittavat näkemästään.
 

Blogiarkisto

2011

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

heinäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu