The Revillos: Rev Up

Julkaistu Su, 20/04/2008 - 06:00
  • The Revillos: Rev Up (Kuva: )
  • The Revillosin esikoisalbumi Rev Up (Snatzo Records, 1980) onkin hulvaton yhdistelmä 1960-luvun beat- ja tyttöpopvaikutteita, surf-kitarointia, scifi-leffojen tunnelmia ja sarjakuvaestetiikkaa, punk-otteella paahdettuna.

Skottilaisen punkbändin, The Rezillosin, hajottua vuonna 1978, yhtyeen johtohahmot, Eugene Reynolds ja Fay Fife, kasasivat ympärilleen uuden kokoonpanon ja jatkoivat nimellä The Revillos. Tavoitteena oli päivittää 1960-luvun beat-bändien hauskanpitohenki uudelle vuosikymmenelle.

The Revillosin esikoisalbumi Rev Up (Snatzo Records, 1980) onkin hulvaton yhdistelmä 1960-luvun beat- ja tyttöpopvaikutteita, surf-kitarointia, scifi-leffojen tunnelmia ja sarjakuvaestetiikkaa, punk-otteella paahdettuna. Pelin henki käy selväksi jo albumin kannesta, jossa The Revillos poseeraa aseistariisuvan kotikutoisissa, avaruushenkisissä esiintymisasuissa.

Rev Up koostuu pääosin The Revillosin omista biiseistä. Bändi soittaa tiukasti, ja kappaleista löytyy koukkuja yllin kyllin. Parhaiten kalloon porautuvat singleinäkin julkaistut menopalat Motorbike Beat ja Where’s The Boy For Me, nimibiisi Rev Up sekä vetävä Rock-A-Boom. Mukana on myös kolme lainabiisiä, Hungry For Love, Cool Jerk ja Hippy Hippy Shake, jotka saavat yhtälailla vauhdikkaan käsittelyn.

Rev Up on virkistävä annos hyperenergistä musaa bändiltä, joka ei ota itseään liian vakavasti.

Tekijä:

Levylöydöt