Pe 04.09.2009 @ 16:54Tuija Aalto

Internetin tietovirrat -luento- ja keskustelutilaisuus YLE Areenassa to 24.9. klo 13:00

Mitä viestijän pitää tietää twittereistä ja qaikuista ja miten näihin internetin tietovirtoihin pääsee itse mukaan?

Yle.fi tarjoaa syksyllä 2009 avoimen online-luentojen sarjan digitaalisen ja verkottuneen viestintäkentän ilmiöistä ja tulevaisuudennäkymistä. Sarjan avaa verkkovoiman tutkija Kari A. Hintikka, joka kertoo internetin tietovirroista. Webinaari soveltuu kaikille viestinnän ammattilaisille ja alan opiskelijoille sekä kaikille sosiaalisen median mahdollisuuksista kiinnostuneille. Hintikan lisäksi kuulemme jyväskyläläisen Erkka Piiraisen kokemuksia Qik-mobiilisovelluksen käytöstä kansalaismedian kanavana.

Luento keskusteluineen lähetetään suorana lähetyksenä YLE Areenassa ja siitä tehdään lennossa muistiinpanoja ja käydään keskustelua ainakin Twitterissä ja Qaikussa - jos haluat verkostosi kanssa käydä keskustelua jollain muulla sosiaalisen median areenalla, laita linkki, niin levitämme sanaa.

Paikan päällä YLE Keski-Suomen tiloissa on tilaa muutamalle ulkopuoliselle kutsuvieraalle, ensi sijalla ovat jyväskyläläiset sidosryhmiemme edustajat (ilmoittautukaa tässä blogissa!), mutta paras oppimiskokemus on, jos osallistuu verkossa puheena olevien palvelujen kautta.

Tilaisuuden toteutus on oppimiskokemus meille itsellemmekin. Keväiset Mahdollistajastrategiatapaaminen ja Embracing the Music -seminaari toteutettiin Pasilasta käsin, nyt tutkitaan, miten bitti liikkuu, kun signaali syntyy alueella.

Tee siis itsellesi mikroblogialustalle tili ja lähde kokeilemaan liverapoilua.

9 kommenttia

Todella kiinnostavalta näyttää. Olen ehdottomasti striimin parissa huomenna, mistä puheen ollen, olisko suoraan lähetykseen jo linkkiä jossain saatavilla?

Pekka puffi on jo Areenassa, http://areena.yle.fi/live ja lähempänä yhtä linkki tulee Areenan etusivulle

Liverapoilu

<a href="http://twitter.com/#search?q=%23ylety">Twitterissä #ylety - koodilla</A>

ja <a href="http://www.qaiku.com/channels/show/seminaarikannu/view/1dea8c290cccc62a8c211de8679338ab4cbd86bd86b/">Qaikussa seminaarikannussa tässä ketjussa</A>

Qik-lähetystä löytyy osoitteesta http://qik.com/arttusilvast

Myös kuvavirtaa paikanpäältä ala Hessu Järvinen http://www.flickr.com/photos/hessuj/

Ollaanko meidän toimistossa ainoat, jotka eivät saa yhteyttä toimimaan? .

AK kirjoitti:

Ollaanko meidän toimistossa ainoat, jotka eivät saa yhteyttä toimimaan? .

Ette ole, Yle Areena on maissa.

Kannattaa katsoa muita lähteitä livenä ja palata asiaan myöhemmin. Laitamme nauhoituksen saataville heti kun bitti kulkee välillä JKL - HKI.

Internetin tietovirrat -luento- ja keskustelutilaisuus YLE Areenassa to 24.9. klo 13:00 alkaen.

Haluaisin seurata tätä suoraa lähetystä. Olin merkinnyt sen kalenteriini aikaa sitten. Areena ei vain aukene.

Tänään aamupäivällä yle.fi -pääsivulla oli ilmoitus palveluhäiriöistä. Eikä silloin ainakaan Areena toiminut. Nyt samalla kohdalla lukee ilmoitus tästä suorasta lähetyksestä. Mutta vieläkään klo 14.15 Arenaan ei pääse. ??? Miksi enää ei kerrota häiriöistä? Saisi olla myös arvioitu poistumisaika.

Turhan usein on häiriöitä. Joku aika sitten nettiradiot olivat pitkään mykkiä ja etsin vikaa omalta koneelta. Olisi silloin saanut olla ilmoitus viasta Ylen sivustoilla - eli yhteistyökumppanilla TietoBroadcasting IT:llä oli ollut laite/järjestelmävikoja.

Samaa ihmettelen kuin anonyymi. YLEn markkinointi ja viestintä on resurssoitu niin ylenpalttisesti, että luulisi jonkun tästä monikymmenpäisestä joukosta voivan laittaa etusivulle asiasta infoa.

Täällähän tämä tallenne on tosiaan <a href="">nyt katsottavissa YLE Areenassa</A>. Pahoittelut vielä kerran tosi huonosta tuurista - YLE Areenassa oli hyvin hyvin huono päivä ja tilaisuutemme osui siihen.

Aalto

  • Ylen Toimintaympäristön ja sosiaalisen median päällikkö Tuija Aalto kirjoittaa blogissaan median toimintaympäristöön ja tulevaisuuteen liittyvistä asioista. Muualla webissä:  Google+, Slideshare, Twitter, Facebook, LinkedIn.

Blogiarkisto

2011

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2007

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2006

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2005

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu