Pe 03.12.2010 @ 22:37Joona Haarala

Boom shakalakaka boom baby boom

Isot veljet olivat illalla jo nukkumassa ja vauva heräsi. Äiti oli juuri avannut jonkun musalinkin ja kaiuttimissa soi "Boom shakalaka boom". Jätkä hytkyy, pomppii ja nauraa.

Teimme tieteellisen testin: Roxetten Listen To Your Heart - ei liikettä. Shakira - ei juurikaan liikettä.

Reel 2 real ja I Like To Move It vuorossa - taas mennään että hytkyy. Oikea gansta-poika siis!

2 kommenttia

Rytmi saa meidänkin pojan hytkymään. Tänään soitin pojalle Black Sabbathia ja hyvin toimi. Täytyy vielä vähän treenata, että kaveri oppii hytkymisen lisäksi puimaan nyrkkiä ilmassa :)

On se kumma kun Shakira ei kelvannut. Meillä taas tämä nainen saa kaikki tytöt hytkymään.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu