Ke 08.12.2010 @ 20:50Simo Kymäläinen

Isä - arjen Kevin Costner

Bodyguard leffan miespääosassa on Kevin Costner, joka suojelee uhrautuvaisesti asiakastaan. Tottakai siinä käy sitten niin, että hän rakastuu asiakkaaseensa. Minulle on käynyt samoin. Olen aivan korviani myöten tykästynyt asiakkaaseeni, jonka henki on vastuullani.

Asiakkaani konttasi juuri parisängyn laidalta toiselle niin vauhdikkaasti, että henkivartija sai tosissaan juosta laidalta toiselle, ettei asiakas olisi syöksynyt pää edellä lattiaan. Bodyguardin pitää olla aina askeleen edellä asiakastaan.

Kokeneemmat bodyguardit ovat kertoneet, että huoli ei lopu missään vaiheessa.

Henkivartijan työehtosopimuskin on kehno. Töitä joutuu paiskimaan ympäri vuorokauden. Likaisen työn lisää ei makseta. Palkasta on turha haaveilla ellei asiakkaasta satu kasvamaan jääkiekkomiljonääriä.

Kevin Costner heittäytyi empimättä luotien eteen. Minä tekisin samoin. Jos asiaakkaani henki olisi vaarassa, niin en epäröisi hetkeäkään. Sellaisia me bodyguardit olemme.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu