Su 25.07.2010 @ 22:04Joona Haarala

Isän huolia, kun vauva oppii ryömimään

Vauvamme on aloittamassa ihmiselonsa liikkuvaa vaihetta. Ryömintäkausi alkaa kohta. Toiseksi nuorin poikamme on jo yli viisi vuotta. Aika on parantanut niitä haavoja, joita isä on joutunut aikanaan kokemaan, kun isotveljet olivat taaperoita: subbarissamme on edelleen pieni kuoppa kartion kohdalla, kun pojat kokeilivat vehkeen kestävyyttä sormillaan.

Onneksi olen nyt valmistautunut ainakin henkisesti. Olen tehnyt suunnitelmia kaiuttimien suojaamisesta ja kauko-ohjainten piilottamisesta. VHS-nauhuria ei tarvita, joten siitä ei ole pelkoa, että kasettipesässä on joitakin ihmeellisiä esineitä.

Suurin huolenaiheeni on satellliittivirittimen kortti, se on kovin helppo vetää pois ja syödä. Pitänee rakentaa oikein kunnon barrikadit.

 

4 kommenttia

Kaiken voi teipata

- HM kirjoitti:

Kaiken voi teipata

Niinpä tietenkin. Onneksi on roudarinteippiä (jeesusteippi yms.) keittiön pöytälaatikossa. Korttiin se voi auttaa, mutta nuo tornikaiuttimet. Niihin pitää vielä keksiä jotain.

joonahaarala kirjoitti:
- HM kirjoitti:

Kaiken voi teipata

Niinpä tietenkin. Onneksi on roudarinteippiä (jeesusteippi yms.) keittiön pöytälaatikossa. Korttiin se voi auttaa, mutta nuo tornikaiuttimet. Niihin pitää vielä keksiä jotain.

Puutarhakasvien suojaverkkoa?

- HM kirjoitti:

Kaiken voi teipata

Nimen omaan. Kaiken. Lapsen teippaamisella säästyy kaiken muun teippaamiselta.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu