La 19.06.2010 @ 10:21Ari Welling

Naiste ja laste tuba

Lomailemme Virossa. Ihan kuin kotimaassakin, joskus on vaikeaa löytää lastenhoitohuonetta.

Tarton uusimmassa ostoskeskuksessa törmäsin kuitenkin ihan uuteen ilmiöön. Ostarin pohjakartalta löytyi ilmiselvästi lastehoitohuonetta tarkoittava symboli. Huone oli kuitenkin nimetty “naisten ja lasten huoneeksi“.

No eihän siinä mitään, rohkea isä suuntasi tursuvavaippainen lapsi sylissään kohti tuntematonta.

Pian tuli kuitenkin ylitsepääsemätön este: lastenhoitohuoneeseen olisi pitänyt kulkea naistenhuoneen läpi. Siihen ei seikkailuhenkinen turisti-isäkään sentään pystynyt.


http://www.lounakeskus.com/eng/
 

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu