Ma 07.06.2010 @ 23:51Joona Haarala

Peppupyyhe

Meidän 7-vuotiaalla on ollut paha tapa pyyhkiä räkää hieman mihin sattuu. (Isä sentään piilotti kaiken sängyn karmiin samanikäisenä.) Paperilla ei lähtenyt, mutta avot: makuuhuoneessa oli peppupyyhkeitä. Hajustamattomia.

Aivan mieletön keksintö.

 

3 kommenttia

Niinpä, ja olen kuullut että joku on jopa saattanut kastella sen paperin ennen kuin pyyhkinyt sillä jotakin pintaa, voiko olla mahdollista tällainen innovaatio??!!

Fantastista! kirjoitti:

Niinpä, ja olen kuullut että joku on jopa saattanut kastella sen paperin ennen kuin pyyhkinyt sillä jotakin pintaa, voiko olla mahdollista tällainen innovaatio??!!

Paperista lähtee nukkaa tapettiin. Kangastakin olisi voinut käyttää, mutta kun vauva metelöi vieressä, niin oli oiva väline tuo pyyhe. Ei tämä niin vakavaa ole.

Peppupyyhkeet ovat muuten oivallisia autonhoidossa. Ovat erityisesti kojelaudan pölyjen pyyhinnässä lyömättömiä.

Tai no: autoliikkeestä voi ostaa samanveroisia paketissa jossa lukee "auton-kojelaudan-pyyhintään". Paketissa, jolla on hintaa reippaasti enemmän peppupyyhkeisiin verrattuna.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu