Ke 29.09.2010 @ 12:01Simo Kymäläinen

Urho Kekkonen - presidentti vauvan makuun

Olen suorittanut lapsemme avulla pienen tieteellisen läpimurron. Tutkimusteni perusteella voin väittää, että 8 kuukauden ikäinen poikamme olisi pitänyt Urho Kekkosesta. Tutkimustulokseni tukevat myös sitä, että pikku poikamme hymyilyisi myös nykyiselle presidentti Tarja Haloselle. Mauno Koivistoa hän olisi sen sijaan kavahtanut.

Olen nimittäin huomannut, että poikamme pelkää tummatukkaisia miehiä. Jos tummakutrinen mies yrittää lähestyä poikaamme, niin hän menee ensin todella vakavaksi ja jos mies ei tässä vaiheessa ymmärrä siirtyä kauemmas, niin hän puhkeaa lohduttomaan itkuun.

Sen sijaan kaikista naisista poika tuntuu pitävän (isänsä poika).

Minä olen blondi, joten vaaleatukkaiset miehet ovat hänen mielestään myös ihan ok. Jos tummatukkaisella miehellä on silmälasit kuten minulla, niin tälläinen mies saattaa myös läpäistä poikamme kriittisen seulan.

Yleisesti ottaen poika tuntuu suhtautuvan miehiin varauksellisemmin kuin naisiin, mutta tästä säännöstä on yksi poikkeus. Kaljuja miehiä hän ei tunnu vierastavan lainkaan! Tämän perusteella voi hyvällä syyllä olettaa, että poikamme olisi pitänyt Urkista.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu