Ti 16.02.2010 @ 19:16Simo Kymäläinen

Rankka synnytys seisaaltaan

- Oliko rankka synnytys? Kaverit ovat kyselleet minulta.
- Jalat vähän väsyi, kun jouduin seisomaan koko synnytyksen ajan, olen vastannut.

Lapseni syntymä on varmasti elämäni suurin tapahtuma ja minä jouduin seisomapaikoille! Enkä päässyt edes vip-paikoille, sillä seisomapaikkani oli sivukatsomossa.

Toivottavasti jatkossa synnytyssaleihin saadaan kunnon nojatuolit meille miehille, sillä synnytyksen seuraaminen siinä aitiopaikalla olisi penkkiurheilua parhaimmillaan.

3 kommenttia

"jalat vähän väsyivät.." sai suun hymyyn. Kiitos iltapäivän nauruista. :D

Olisihan siellä synnytyssalissa ollut keinutuoli. Ainakin TYKSissä oli. Ei äiti sitä synnytyksessä tarvitse.

No voi haloo. Tarkoitus on kai, että isä osallistuu synnytykseen tukihenkilönä, eikä minään halvatun katsojana. Kuulostaa suorastaan sadistiselta tuollainen, että katsellaan nojatuolissa toisen kärsimystä. Huh huh.

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu