Su 21.03.2010 @ 22:02Joona Haarala

Kiitos teille!

Me isäblogistit tapasimme viikonloppuna Arin varpajaisissa. Tunnelma oli lämmin ja kiitos Arille ja hänen vaimolleen kivoista juhlista.

Varpajaisissa oli ilo juhlia Arin ja Simon kanssa sitä, että blogimme on lyhyessä ajassa noussut YLEn luetuimpien blogien joukkoon. Viikkotilastoissa olemme kuulemma sijalla neljä ja suunta on ylöspäin. Kannatti käydä syksyllä yhdessä syömässä.

Kiitos siitä teille lukijamme - niin tutut kuin tuntemattomat! Mielellämme luemme myös teidän kommenttejanne ja pyrimme myös aina vastaamaan.

* * *

Kun tällä kertaa puhutaan itse blogeista, niin käytän tässä tilaisuuden ja mainostan toista YLEn hyvää blogia. Meidän vauvateemaamme sivutaan Elävän arkiston blogissa  oikein 70-lukulaiseen tyyliin!

Vaippasulkeiset: kolme isää ja vauvat

BLOGI ON PÄÄTTYNYT. KIITOS MIELENKIINNOSTA. 

T. TEKIJÄT.

Simo Kymäläinen, yksi vauva

Simo KymäläinenKaverini, kahden pienen lapsen isä, katsoi minua kymmenen vuotta sitten silmiin ja sanoi: "Hanki lapsia vasta sitten, kun olet varma, ehdottoman varma, että haluat niitä". Kymmenen vuotta myöhemmin keittelin maitopulloja keittiössä ja katselin nukkuvaa poikaani, joka oli kotiutunut laitokselta pari tuntia aikaisemmin. Oltiin siinä vaan kahdestaan ja oli ehdottoman varmasti hyvä olo.

Ari Welling, kaksi lasta, joista yksi on vauva

Ari WellingOlen nelikymppinen YLE-isä, joka on hankkinut kokemusta lapsenhoidon jalossa taidossa jo vuodesta 2006 alkaen yhden lapsen kanssa. Brittiläinen insinööri-toimittaja Thomas P. Jones kirjoitti jo parisataa vuotta sitten, että "lapset opettavat meille monia asioita, mm. kärsivällisyytemme rajat". Viime vuosina olen oppinut ymmärtämään tätä Jonesin salakieltä huomattavasti paremmin.

Joona Haarala, kolme lasta, joista yksi vauva

Joona HaaralaPerheessämme kaikki muut paitsi minä puhuvat ruotsia äidinkielenään. Eräs tuttumme sanoi kerran, että suomenruotsalaisessa perheessä on yksi poika, yksi tyttö ja yksi bonuslapsi suomenruotsalaisten määrän lisäämiseksi. Meillä on nyt kaksi poikaa, joista toinen on syntynyt suomenruotsalaisuuden päivän aattona. Kolmas lapsi syntyi helmikuussa 2010.
 

Blogiarkisto

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu