Esityslista 1.3. Ekotekopyhyys ei maailmaa pelasta!

Kokoukseen on kutsuttu Kulutusjuhla.fi –blogin pääylläpitäjä Mari Koistinen ja Ulla Ala-Ketola Suomen Ympäristökeskuksesta, joka on mukana Ekopaasto-kampanjassa.

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

3. Laittomuuden ja päätösvallattomuuden toteaminen.

4. Vallallaolevien asenteiden esittely ja horjuttaminen.

Tekopyhä esittää puhtoista ja pyhää. Ekotekopyhyys tarkoittaa viherpesua ja ympäristöasioilla jeesustelua eli oman kilven kiillotusta ekologisella paatoksella.

Ekoilu on pop, mutta mistä se kertoo? Olemmeko tiedostavia vai onko ekologinen kuhina pelkkä ohimenevä ja pinnallinen muoti-ilmiö?

Onko yritysten päästökauppa tekopyhää?

 5. Muut asiat


6. Kokouksen päättäminen.

Eve Mantun kuriton kokous nro 9 pidetään lauantaina 1. maaliskuuta klo 10.00. Pöytäkirjan tarkastajina koko Suomen kansa.

1 kommentti

Eve Mantun ohjelmat ovat terävöityneet, kun on päästetty irti siitä pikkusievästä tunteellisvoittoisesta pehmoilusta, joka vaivasi ennen. Kurittomassa kokouksessa on ollut hyviä aiheita, esimerkiksi nyt ekotekoiluteema. Osallistujat sopivan itseironisia ja realistisia! Mutta yksi marmatuksen aihe: miksi ohjelmassa on aina välillä sitä aku ankka-kurnutusta? Ilmeisesti olen vähän tyhmä, mutta en mitenkään keksi miten se kuuluu asiaan tai että miten se edistää ohjelman kulkua...

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu