Ti 15.02.2011 @ 10:58Eve Mantu - hyväntahtoinen vakoilija

Mikä vetää sinua puoleensa juuri nyt?

Minulta kysytään usein, että mistä me toimittajat oikein löydämme aiheet ohjelmiimme. Voin vastata vain omasta puolestani ja tämän nykyisen ohjelman osalta.

Joku havainto, ihminen tai ilmiö alkaa vaivata minua. Se herättää uteliaisuuteni, alkaa tupsahdella eteeni oikealta ja vasemmalta, kiusaa, kutsuu ja houkuttelee peräänsä.

Tämän tiistain ohjelma lähti syntymään ihailusta. Olen jo pitkään seurannut Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen työskentelyä. He loivat Valituskuoron, josta on tullut riemastuttava menestystarina ympäri maailmaa. Tänä keväänä heidän mielenterveyspotilaiden kanssa tekemänsä elokuva People in White sai ensiesityksensä. Keitä ovat Kalleiset? Mistä he syttyvät, miten työskentelevät?

Tiistaina 15.2. klo 12.15 Eve Mantu vastaa tarinan kutsuun - KYLLÄ!

 

Mikä sinua kutkuttaa juuri nyt? Meinaatko seurata uteliaisuutesi ääntä?

2 kommenttia

Viimeaikoina minua on alkanut kiinnostaa puhelimet. Erityisesti Nokian matkapuhelimet, tai paremminkin niiden tulevaisuus.
Tämä kiinnostuksen herääminen on aika erikoista, koska puhelimet eivät ole koskaan aikaisemmin herättäneet mitään intohimoja, ovatpahan vain olleet välttämättömiä työkaluja. Viime päivinä olen löytänyt itseni selaamasta talouslehtien uutissivuja ja keskustelupalstoja, joissa on käsitelty tämän hetken kiinnostukseni ykköskohdetta. Uutisista ja keskusteluista ei ole ollut pulaa. Tämän lisäksi on juutuubista löytynyt klippejä, jossa kiinnostuksen kohteena olevan puhelinyhtiön toimitusjohtaja esiintyy sulavasti erinomaista englantia puhuen, tehostaen puhettaan jatkuvalla käsikoreografialla.
Olen oppinut paljon uutta puhelinteknologian termistöä , vaikka asia ei voisi vähempää kiinnostaa. Olen nettikeskusteluista myös huomannut, että monet olisivat valmiit tuikkaamaan öljynporauslautan tuleen, mikäli sulavasti käsiään heilutteleva puhelinyhtiön johtaja jostain syystä sattuisi sen alustalla pitämään sujuvaa puhettaan.
Aikamoista sekametelisoppaa kaiken kaikkiaan on tullut käytyä läpi tämän heränneen puhelinkiinnostuksen myötä.
Tarkemmin ajateltuna, yllättävän intensiivisuhteen syntyminen puhelinproblematiikkaan liittyy mitä todennäköisimmin siihen, että on tullut sijoitettua kohtalainen potti yhtiöön, jonka tuotteisiin ei ole koskaan ollut omistusta läheisempää suhdetta. Tästä voinee tehdä sen johtopäätöksen, että tietynsuuntainen kurssikäyrä voi koukuttaa mielen sellaiseen kiinnostukseen, mikä ei ole mieltä ylentävää millään mittareilla.
Jos totta puhutaan, tällä hetkellä puoleensa voimakkaimmin vetää Newtonin laki. Taitaa kohta petikin vetää puoleensa ja peitonkin voisi korvilleen vetää. Nyt on sen verran pakkasta, että nurkissakin saattaa pikkasen vetää.
Vetäistään vielä päätösvirke, ettei tää juttu ihan töksähdä.

Article is very interesting,thanks for your sharing.I will visit this site.And welcome to <a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk">wedding dresses</a> online shop.We supply supply high quality <a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk">Cheap wedding dresses</a>,<a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk/2011-styles-wedding-dresses-37">wedding dresses 2011</a>.We have been dress business 20 years and you can trust us completely.Our <a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk">wedding dress shop</a> have Evening Dresses,Prom Dresses,<a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk/mother-of-the-bride-dress-13">mother of the bride dresses</a>,A-Line Wedding Dresses,Empire Wedding Dresses,<a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk/bridesmaid-dress-12">Bridesmaid Dresses</a> and so on.You can find your dream <a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk/beach-wedding-dress-18">Beach Wedding Dresses</a> here.We do retail and wholesale wedding dresses business.Choose http://www.weddingdressesshop.co.uk/, get your <a href="http://www.weddingdressesshop.co.uk">wedding dresses UK</a> right now!

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu