Ma 23.01.2006 @ 13:21admin

Maitoasuihkuavat rinnat tulivat uniinikin

Debytoin perjantaina Yle Radio 1:ssä. Ohjelma oli Kyllä kansa muistaa! Keskusteluaiheena imettäminen. Illan puhelinkontaktiohjelmassa kuultiin niin eläviä muistoja, että puheet tulivat viikonloppuna uniinkin. Muistin juuri, että lauantain ja sunnuntain välisenä yönä imetin niin, että maito suihkusi kaarena. Heti kun raotin paitaani, sieltä lirahti. Jotenkin siihen uneen sekoittuivat lapseni vauvakuvat, opiskeluaikainen ihastus, pieni vaaleanruskea varsa ja metsässä juoksemista. Aamulla ihmettelin, mihin piukeat melonit olivat kadonneet. Sitten muistin, että niiden aika oli ja meni. Yöpaidan alta löytyi kaksi löppänää säämiskäsäkkiä.

Olen iloinen siitä, että keskustelu ohjelman blogissa jatkuu edelleen.

1 kommentti

Imetysasiaa näköjään täälläkin:

<a href="http://www.yle.fi/genreportaalit/portaali.php?genre=terveys&osannimi=hyvaolo_vauva&jutunid=6466">Imetystukipuhelimen toiminta vaakalaudalla</A>

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu