Mitä välii??!?

Yök. Jokainen teinin kanssa elävä tietää, miten RAI-VOS-TUT-TA-VA on uhmakkaan katseen ja velton ryhdin kera tarjoiltu mitävälii.

Voisimmeko me aikuiset edes joskus vastata: Hmm, nyt kun sen kysyit, niin eipä mitään. Ei mitään välii. Annetaan olla. Ehtiihän sen myöhemminkin.
Laiska teini voi joskus olla myös perheen mielekkyyskonsultti, joka kysyy tärkeitä kysymyksiä ja pysäyttää loputtoman toimitettavien asioiden vyöryn.
Ainakin nelikymppisillä äideillä on taipumus keksiä yhä uusia askareita ja touhuja. Ja loppua ei tule. Voisiko teini olla se järjen ääni, joka valuu viereen, kun ylimitoitetut lumityöt ovat käynnissä ja kysyy MITÄVÄLII??!?

1 kommentti

Missä uusin eve viipyy, tunnemyllerrystä (positiivista) aiheuttanut ohjelma lasten kasvatuksesta tuli jo eilen mutta sitä ei löydy areenastA? apuva!

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu