Pe 18.11.2005 @ 14:25admin

Life - Be in it!

Kuuntelin tänään Meri Lähteenoksan puheita. Hän oli pohtimassa syntyjä syviä ohjelmassani kesällä. Nauhoitimme jutut Tampereella, hänen kotipihassaan, Annikin puutalokorttelissa. Rönsyilevä keskustelu otti mallia rehevästä perennapenkistä ja kiemurteli notkeasti ikuisten kysymysten ympärillä.

Meri tarjosi monta kristallista oivalluksen hetkeä. Ohjelman loppupuolelta löytyy yksi. Arvontakoneesta oli noussut MIKÄ ON ELÄMÄN TARKOITUS? Meri lähti muistelemaan matkaansa Australiaan. Siellä hän näki sloganin LIFE - BE IN IT! Meri kuvailee: "Se oli kuin olis lyöty lekalla päähän! Tässä se juttu on! Se on elämän tarkoitus!"

1 kommentti

Moi Eve!

Löytyi tällainen blogi, hienoa. Täytyy seurata jatkossakin. Erityisesti viehätyin kirjoituksestasi "Mies ei voi olla aikuinen".

T. Tiina

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu