Jesper Odelberg

Testaa huumorintajusi - ja asennevammasi vakavuus. Minulla oli jonkin verran vaikeuksia sallia tämä.

http://www.youtube.com/watch?v=1ivTKRSURsQ&feature=related

 

Suurin vaikeus oli siinä, että laulun sanat osuvat kohteeseen. You walking losers! Touché!

3 kommenttia

Ruotsalainen Jesper Odelberg tuli kuuluisaksi yhdeltä istumalta vuonna 1997, kun hän esiintyi Ruotsin television suositussa stand up -komiikka ohjelmassa Släng dig i Brunnen eli Hyppää kaivoon.
Tuhannet katsoja - etupäässä naiset - halusivat nähdä uudestaan tämän ärsyttävän ja teräväkielisen koomikon, joka kuitenkin suhtautuu suurella sydämellä heikompiin. Eli mitä luulet Eve, vetoaako hoivaviettiin vai onko oikeesti seksikäs?
Jesper vitsailee armottomasti ennakkoluuloista ja asenteista, ja erityisesti cp-vammaisuudesta. Aihe on hänelle tuttu, sillä hän on itsekin cp-vammainen. Jesperin mielestä asenteisiin voi vaikuttaa huumorin kautta. Hän on esiintynyt Norjan television piilokameraohjelmassa muun muassa hammaslääkärinä, tatuoijana ja kampaajana.
Maailmankuuluksi Jesper tuli kuitenkin vasta YouTuben kautta, kun hän perusti ystävineen bändin nimeltä Boys On Wheels. Netissä heidän videoitaan on katsottu noin viisi miljoona kertaa. Jesper kertoo, että hän on hämmästynyt heidän nostattamastaan hypestä, joka vain jatkuu. Hänen oma lempilaulunsa on My Balls Are OK. Sen takana hän voi kuulemma seistä, koska se on totta.

Eli mitä luulet Eve, vetoaako hoivaviettiin vai onko oikeesti seksikäs?

Hmm, onko pakko valita noista kahdesta? Minusta hän on yksinkertaisesti HAUSKA.

Eve_Mantu kirjoitti:

Eli mitä luulet Eve, vetoaako hoivaviettiin vai onko oikeesti seksikäs?

Hmm, onko pakko valita noista kahdesta? Minusta hän on yksinkertaisesti HAUSKA.

Et ole patologinen, toivoa on, paranet!
Hyvä ohjelma, kiitos siitä, hauska kuunnella muitakin juttujasi.

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu