Pe 23.12.2005 @ 12:43admin

Me käymme joulun viettohon

Ulkona alkoi juuri sataa lunta. Ensimmäinen joulutoiveeni on siis toteutumassa! Näen jo itseni harmaan rattikelkan kyydissä. Olen saanut toivottaa kymmenille työkavereille hyvää joulua. Se on onnea! Pian saan heittäytyä kokopäiväiseksi joulukuusenkastelijaksi.

Olen taas monta viikkoa kuunnellut ihmisten joulutuskailuja. Oma onnentunteeni on paksuuntunut ja mehevöitynyt päivä päivältä. Nyt ollaan jo aatonaatossa, ja MINKÄÄNLAISESTA stressistä ei ole merkkiäkään. En ole leiponut mitään (pipareita lukuunottamatta - ne leivottiin ystävien luona kimpassa), en ole siivonnut (pölykoirat tuntuvat tykkäävän kuusesta varisseista havuista) ja joulukorttirahat törsättiin Hesessä viime viikolla.

Ystäväni soitti viime viikolla ja valitti uupumustaan. Siivous otti voimille ja jouluruokasavotta. Kuuntelin ahkeran äidin puhinaa ja paisuin ylpeydestä. Me sentään maattiin pojan kanssa riippumatossa ja ihailtiin kuusta! Hyvä me!

Hyvä konvehdit! Hyvä marmeladit! Hyvä riippumatto! Hyvä sohvatyyny! Hyvä kinkkuvoileipä! Hyvä luumurahka-pipari-yhdistelmä! Hyvä pähkinäpussi! Hyvä sanaristikko! Hyvä kuusenkynttilä!

Huomenna on jouluaatto ja me hiipparoimme ainakin puoleenpäivään yöpuvuissa ja villasukissa. Lompsimme aamiaiselle ja pöydästä suoraan riippumattoon. Aamupäivän ponnistus on viimeisen kalenteriluukun avaus. Iltapäivällä sitten joulukirkkoon, mummolaan ja sitä rataa joulupukin ja namiöverin kautta kotiin.

RAUHALLISTA JA EHEYTTÄVÄÄ JOULUA KAIKILLE.

0 kommenttia

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu