Kiinnitä piste seinään ja hypnotisoi itsesi

Älä turhaan pelkää hypnoosia. Se on se tuttu hieman pehmeämpi tajunnantila, jossa käväiset kahdesti vuorokaudessa aivan itsestään, heräämisen ja nukahtamisen hetkillä. Minulle hypnoosi ja sen aikana annetut rohkaisevat suggestiot ovat arkinen tapa virkistäytyä ja tasata pulssia. Pulssilla tarkoitan tässä yhteydessä kaikenlaista henkistä ja fyysistä olemiseni tykytystä. Arjen rumbassa vireystila jää helposti liian sähköiseksi ja käynti syvällä rentouden tilassa auttaa.

Hypnologi Pasi Koivunen on jo nelisenkymmentä vuotta vaivuttanut valmennettaviaan hypnoosiin. Hän on auttanut tuhansia tupakoitsijoita savuttomuuden tielle, avittanut huippu-urheilijoita heidän suorituspaineissaan ja päästänyt foobikkoja pelkojen kourista. Tai jos ihan tarkkoja ollaan - nämä ihmiset ovat tehneet sen itse, Pasi Koivusen avulla. Aukoneet jumittavat ajatussolmut ja purkaneet yliopitut tavat ja kielteiset uskomukset.

Onko sinulla kokemuksia hypnoosista? Oletko löytänyt itsesuggestion ja rentoutumisen vai epäröitkö vielä?

Minä pääsin tupakasta hypnoosin avulla. Se muutti käsitykseni suggestioterapiasta kertaheitolla.

6 kommenttia

Mielenkiintoista! Saisiko saman toimimaan painonhallinnassa...

Kiitos mielenkiintoisesta ja laadukkaasta ohjelmasta. Oli mukava kuulla kouluttajani Pasi Koivusen vankkaa tietoa ja kokemusta suggestoterapiasta ja hypnoosista. Olen harjoittanut suggestoterapiaa mm. synnytyspelon poistamisessa. Siitä oli hyvät kokemukset. Käytän itseni kohdalla suggestioita päivittäin ja olen varma siitä saamastani hyödystä. Vanha suomalainen sananlasku sanoo: "Saat sen mitä tilaat." Kannattaa miettiä mitä tilaa ! Ei suggestiot/hypnoosi ole mikään tämän päivän juttu, vaan sitä on käytetty sotien aikana lääketieteen ja kirurgian palveluksessa hyvin tuloksin. Suggestiopohjainen rentoutus sopii mihin tahansa tässä elämässä.

Kiitos vielä ja terveisiä Pasi Koivuselle.

Kannattaa miettiä tarkoin, kenen hypnotisoitavaksi menee. Suosittelisin vain Tieteellinen Hypnoosi ry:n jäseniä. Hypnoosiliitto ym. ovat vähän puoskarointia ja jos jotain sattuu, mitään turvaa ei asiakkaalla ole.

Kannattaa tutustua esim. Väinö Pertamon blogiin epäkohdista:
http://vainopertamo.blogspot.com/

Omaa kokemusta löytyy hyväksikäytöstä, joten kavahdin alkua "älä turhaan pelkää hypnoosia". Ehkä hypnoosia itsessään ei kannatakaan silti pelätä, mutta tarkkana saa olla, kuka hypnologina toimii.

Kiitoksia! Oli todella mielenkiintoinen ja hyvin tehty ohjelma. Mikäli ei ole liian henkilökohtaista,
kertoisitko Eve tarkemmin, kuinka tällainen suggestioharjoitus auttoi sinut irti tupakasta.
Mitä sessioiden aikana oikein tapahtui ja kuinka käytännössä näkyi ja tuntui, että "halu tupakoida oli poistunut". Kiinnostaa kovasti.

Tervehtäin Matti
Useasti yrittänyt irti.

Euroopan velkakriisi. Tunnet pientä raukeutta jäsenissäsi.

Kreikan apupaketti. Sinua alkaa haukotuttaa.

Suomen velkatakuut. Silmäluomesi tuntuvat raskailta.

Sarkozy ja Merkel syleilevät. Varpaankyntesi valahtavat aivan rennoiksi..

Pääministeri Kataisen lapsennaama mörisee kestävyysvajeesta. Pääsi alkaa nuokkua.

Perussuomalaiset mölisevät katsomossa. Jalkasi tuntuvat lyijynraskailta.

Ministeri Urpilainen kailottaa tukka heiluen, että tämä on hyvä ratkaisu. Käsistäsi alkaa voima kadota.

Espanjan valtionlainat. Takapuolesi alkaa puutua.

Tilinumeroni on 5-0-0-0-0-0 - 1-0-0-0-0-0-0. Olet enemmän kuin rento. Tunnet olevasi taivaissa. Haluat siirtää kaikki liikenevät varasi maagiselle numerosarjalle.

Takaisin tähän maailmaan pääset, kun olet painanut maksa - painiketta.
Tunnet lompakkosi hyvin kevyeksi.

Ennaltaehkäisevä työ on ainoa, joka tehoaa tupakointiin. Kun olet kerennyt aloittaa tupakoinnin, olet enemmän tai vähemmän menetettyä kauraa. Eli niihin kannattaa panostaa, ketkä eivät vielä polta, lapset ja nuoret. Ennaltaehkäisyyn siis. Asenteisiin vaikuttaminen ynnä muuta.

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu