Sisäisen Dersu Uzalan elvytys

Ympäristökasvattaja Sara Oja neuvoi lähetyksessäni 13.5., että siitä vaan luontoon. Ja käynhän minä siellä välillä kääntymässä.

Siitä on kuitenkin vuosia (edit. vuosikymmeniä), kun olen viimeksi ollut yötä metsässä. Asialle on tehtävä jotakin. En halua olla tällainen keski-ikäinen mukavuudenhaluinen kotihiiri.

Aion nukkua metsässä ainakin yhden yön tänä kesänä. Se on tavoite, jolle moni varmasti nauraa räkäisesti. Meitä vahingossa tylsiksi aikuisiksi kasvaneita on kuitenkin enemmän ja enemmän. Suomalaiset taajamoituvat kovaa vauhtia ja tottuvat nukkumaan vain oikeissa sängyissä.

Milloin sinä olet viimeksi nukkunut luonnossa?

(Inttiä ei lasketa!)

0 kommenttia

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu