To 25.08.2005 @ 12:30admin

Portti auki uuteen maailman, turisti kompastelee omiin sormiinsa

Hirmuisen väännön kautta olen tässä kirjoittamassa ensimmäisiä blogimerkintöjäni. Kyllä tästä vielä voi tulla ihan luonteva tapa ilmaista ajatuksia, mutta siihen on vielä matkaa. Nyt tuntuu siltä, että kirjoitan kirjeitä tuntemattomalle kirjeenvaihtoystävälle. Tyyli on virallisen ja ajatushölinän väliltä jotakin, joka ei ole minua mutta ei myöskään ei-minua.

Blogin rakenne on vielä arvoitus, taustalla pyörivästä logiikasta en tajua mitään. Ummikkous tuntuu yhtä aikaa hauskalta ja ärsyttävältä. Jos olisi mahdollisuus, kiirehtisin eteenpäin ja treenaisin kaikkea eestaas. Tästä on kuitenkin tarkoitus tulla MAUSTE - ei pääruoka.

Jatkan harjoituksia silloin kun satun sille tuulelle. Tai sitten en - onhan mahdollista, että kerran tästä blogista poistuttuani en ikinä löydä takaisin ;-D Ihan niinkuin se yksi ihana vaatekauppa NYCissä, jossa kerran kävin, kuolasin vaatteita ja vannoin palaavani. Se on jossakin Chinatownin alueella. Seuraavalla käynnillä en kauppaa löytänyt, vaikka kävelin itseni henkihieveriin. Joka kadunkulmassa olin varma, että olen ihan lähellä. Ehkä liike on lopetettu? Ehkä suuntamuistini pettää? Ontto olo siitä tuli joka tapauksessa.

2 kommenttia

Eve ja kadonneen kaupan arvoitus. Voin kuvitella sinut haahuilemassa New Yorkin katuja ja säpäshtelemässä jokaista tutun näköistä kaupan ikkunaa.

Ehkä tämä Amazonin storefront-tietokanta sinut joskus pelastaa? Voit istua kotona laajakaistan ääressä smurffaamassa, kunnes oikean kaupan ikkuna osuu silmiin. (<a href="http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click_online/4166212.stm">BBC</A>: And just this week Amazon unveiled a slightly different take on mapping - street maps accompanied by millions of ground level photos in 22 major US cities.)

oi mun on pakko mennä heti sinne katsomaan, siis kun ehdin

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu