To 24.11.2005 @ 09:16admin

Voiko graffiti tai tagi olla kaunis?

Puskin viime viikonloppuna nukkuvaa lasta vaunuissa ympäri Töölönlahtea. Onneksi oli kamera mukana! Näin graffitin, joka pelasti päiväni. Haluatko sinäkin nähdä sen?

[inline:1]

11 kommenttia

et selvästikään tajua mikä on graffiti
käyppäs perehtymässä aiheeseen ennen kuin kirjoitat mitään

Virallisen määritelmän mukaan Graffiti on mikä tahansa seinään tehty maalaus, piirros, kirjoitus. Tuossa kuvassa on graffiti.

joo no kannattas vähä perehtyy asiaan

Se töhertelijä ei ite tiiä mikä on graffiti ja tagi. Tuo on tagi jos saan sanoo... Olen itekin tehnyt vain vähän ja laillisia graffiteja. Siis... TUO ON TAGI!

Missaatte jutun pointin, urpot saivartelijat. Joku halusi kertoa muille hauskasta löydöstään, mutta eräät turhantärkeät tarttuu viestin välittymisen kannalta täysin triviaaliin pikkuasiaan.

Niinpä! Graffiteja ne tägitkin ovat.

OLET VITUN TYHMÄ IHMINEN PEREHDY ITTE SAATNA ASIAAS ETTÄ ONKO NOMENOMAAN GRAFFTI TAIDETTA! KATOSO LINKKI http://flickr.com/photos/versacrum/2868081944/ KERRO ONKO HIENO!

voi olla. tai siis mun mielest tagi ei oo kaunis, se voi olla hieno mutta graffiti voi olla kaunis, varsinkin jos se on luvallinen ja siihen on käytetty aikaa.

Graffitit ja tägit ovat kaksieriasiaa. Graffitit ovat niitä isoja, hienoja taideteoksia, mitä yleensä näkee syrjäisillä seuduilla (jos haluaa oikeain hienoja nähdä). Tägit taas ovat niitä, mitä näkee aika paljon metroissa, busseissa, ja vessoissa.

Lopettakaa poraus oikeest.. saatte väiteltyy kunnol tämmösen takii,, suu kiinni kynä kätee ja kaupungille!siihz ei mitään laitonta vaan... piirtelemään vihkoon lintusia:) Bomb it!

Graffiti on ehdottomasti taidetta. Olis kiva jos ainakin isoihin kaupunkeihin tehtäis luvallisia graffitiaitoja

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu