Suosta löytyi pääkallo

Pohdin ohjelmassani keväällä sitä, miten ja miksi minusta on tullut 100% sisätilaihminen. En ole yli kahteenkymmeneen vuoteen nukkunut yhtään yötä ulkona. Lupasin viettää ainakin yhden yön metsässä telttaillen.

Pidin lupaukseni!

Torstaina 12.8. kello 12.15 pääset mukaan seikkailulle, joka on minulle suuri. Varsinaiset luontoihmiset saavat aivan vapaasti käkätellä naavapartoihinsa. Ohjelmani tarjoaa heille varmasti hyvät naurut.

 

3 kommenttia

Pääkalloteemaan sopii tämä :)

Onpa kullan lysti olla,
Kultakehdos kellahdella,
Kuullella kehrääjälintuu.

Tuonen viita, rauhan viita!
Kaukana on vaino, riita,
Kaukana kavala maailma.

Ohjelma tarjosi mainion äänimaailman. Tunnelma oli helppo aistia. Luulen löytäväni itseni teltasta lähiaikoina...

hei! olen jo kauan kuunnellut ohjelmaasi maanantaisin kun se kuuluu uusintana.sulla on just sellanen ääni jota jaksaa kuunnella ja useimmiten olet valinnu kiinnostavan aiheen.toivoisin että puhuisit lestadiolaisuudesta.meidän kylällä lestat ovat sellaisia että ne huutelevat ja räksyttävät meille normaaleille ihmisille.muutenkin ovat outoja ja menevät serkkujensa kanssa naimisiin.tiedetäänpä täällä veljesten lasten menneen naimisiin ja niiden lapset on sellasia jotenki epämuodostuneen näköisiä,isoleukaisia...
olisi myös mukava kuulla juttua lapsettomuudesta.itse haluaisin kovasti tulla raskaaksi mutta yli vuoden yrityksen jälkeen alan jo luopua toivosta...myönnän että olen kateellinen just lestoille jotka tosta vaan tulevat raskaaksi olipa mikä päivä hyvänsä kuukaudesta.jos jumala on olemassa miksi se antaa sellasten ihmisten tulla vahingossa raskaaksi jotka ei edes sopisi äideiksi..myöhemmin nuo samat äidit sitte teeskentelee ja esittää että lapset olikin toivottuja.
toivottavasti valitset edes toisen ehdottamistani aiheista.sä olet mun suosikki radiotoimittaja!!!

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu