To 15.12.2005 @ 09:54admin

MuovikassiTV

Voi aikoja, voi isovanhempia! Mummi ja vaari viettivät eilen iltaa 3,5-vuotiaan poikani kanssa, kun minä olin virkistäytymässä kustannusyhtiö Avaimen pikkujouluissa. Meillä ei ole kotona telkkaria, koska luovuin siitä reilu vuosi sitten. Vanhempani ovat sitkeästi jurnuttaneet asiasta. "Mitä me siellä tehdään, kun ei ole telkkaria?"

Tulin vähän ennen yhtätoista kotiin, eteisessä kuulostelin, että onpa mystistä miten mun radioon on tullu outo telkkarisaundi. Pah - siellä istuivat rakkaat vanhempani vieretysten, nenät melkein kiinni leivänpaahtimen kokoisessa minitelkkarissa. Isä väänteli antennitikkua ja muikeili mulle voitonriemuisena: tuotiin tänne telkkari!

Meinasi syttyä pienimuotoinen sota, kun en alkanutkaan tanssia kiitostanssia kottaraispöntön ympärillä. Olivat puoliväkisin jättämässä konetta meille! Missä on yhtäkkiä suoraselkäisen sukupolven moraali? "Sehän on MEIDÄN telkkari, laita se kaappiin, ei sitä kukaan sieltä löydä!"

En antanut tuumaakaan periksi, vaan ajoin vanhukset telkkareineen sateiseen yöhön. Pistin piruuttani vielä sen riemurasian YleShopin muovikassiin.

Ihana hiljaisuus laskeutui taas kotiini.

0 kommenttia

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu