Ma 31.03.2008 @ 14:35admin

Rekkamiehen toive

Millaista musiikkia 37 vuotta rekkaa ajanut tamperelaismies toivoo? Sanoitko Matti Esko? Teräsbetoni? Frederik? Metsään meni.
 
Löysin juuri käsilaukustani ryppyisen lappusen. Olen kirjoittanut siihen tärkeän asian: PE 18.1. tamperelainen rekkamies 37v kokemuksella Bette Midler : Wind beneath my wings ja Sound of Music.
 
Oi! Muistan sen puhelun! Puhelinlangoille Radio Suomeen soitti matkan päältä kuski, joka toivoi Bette Midleriä ja kertoi tykkäävänsä myös Sound of Music -musikaalin sävelmistä. Ällistyin ja riemastuin rekkamiehen musiikkimausta niin paljon, että kirjoitin ydinkohdat muistiin lapulle. Että muistaisin kunnioittaa yksilöitä ja yksilöiden persoonallisia valintoja. Että muistaisin rekkamiehen, joka ei mahdu rekkamiehelle määriteltyyn lokeroon.
 
Nyt muistilappu on neulattuna työhuoneen seinällä.
Ja tämä biisi on omistettu sinulle, rekkamies:
Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things

0 kommenttia

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu