Pe 14.03.2008 @ 10:20admin

Ike + Triumpf = Synergiaa?

Aavistelen, miten tämä ulkoministerin sekstiviestijupakka etenee. Bloggaajat, kolumnistit ja uutisvuodot (minä myös) sanailevat aiheesta nokkelasti ja pisteliäästi. Toiset ovat vihaisia, toisia vaan naurattaa. Viimeistään huhtikuussa kaikki vitsit aiheesta on kerrottu ja asia alkaa olla loppuunkäsitelty.
Ulkoministeri jatkaa ulkoministerinä ja eroottinen tanssija eroottisena tanssijana.
 
Meillä tuntuu olevan tapana tarttua kiusallisiin tapauksiin aina saman kaavan mukaan. Ensin uutinen jysäytetään suurimmalla mahdollisella fontilla iltapäivälehtiin. Seuraavaksi aiheeseen tarttuvat puoliviihteelliset ajankohtaisohjelmat ja keskusteluohjelmat. Sitten käsiteltävä asia etenee vitsiohjelmiin, ja lopun lähestyessä joka toisesta kebabravintolasta saa myös Matin Uuniperunaa.
 
Ilkan tapaus on nyt siinä vaiheessa, että omituinen anteeksipyyntö on esitetty, telaketjufeministipikkarit  lähetetty ja Jyrki Lehtola on kirjoittanut kolumnin aiheesta.
 
Ennakoin tulevaa: toukokuussa alusvaatealan yritys Triumpf päättää nostaa alusvaatenäytöksensä kiinnostavuutta tuntuvasti. Näytöksiin ei ole ollut helppoa saada kutsuvieraita, sillä liivejä voi nykyisin katsella bussipysäkilläkin. Mainoskuvien mallit ovat sitä paitsi helpompi retusoida virheettömiksi kuin elävät ja liikkuvat mallit. Triumpfille työskentelevä mediasuhdekonsultti keksii ehdottaa, että kutsutaan ulkoministeri avaamaan näytös. Triumpfilla innostutaan valtavasti. Tämä on juuri sitä uudenlaista rohkeutta! Ja kukapa sopisi paremmin yhteen Triumpfin brändilauseista: Tutustu ajankohtaiseen alusasumuotiin ja heittäydy viettelysten maailmaan.
 
Kaivohuoneella nähdäänkin ennätysmäärä median edustajia. Ulkoministeri pitää velikultamaisen puheen, jota hän värittää muutamalla pikkutuhmalla sivuhuomautuksella. Hän tunnustaa olevansa ”heikko naiskauneuden edessä” ja ”syyllinen siihen, että hän pitää esimerkiksi tämän alusvaateyrityksen valmistamia tuotteita vastustamattomina”. Hän jatkaa kehumalla yrityksen perinteitä, vientinäkymiä ja aggressiivista otetta markkinoiden laajentamiseen. Ulkoministeriä kiitetään raikuvin suosionosoituksin ja tömistyksin, osa naisvaltaisesta yleisöstä huutaa rytmikkäästi Iken nimeä ja vislaa.
 
Triumpf tekee historiansa parhaan tuloksen seuraavalla kvartaalilla.

0 kommenttia

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu