Ma 24.10.2005 @ 10:20admin

Kuoripojat

EvLutKirkko kokeilee podcastingia. Ystäväni Mikko Huotari on toinen Kuoripojista. Kehuvat älykkääksi puheeksi. Kuulemani perusteella - - - olen samaa mieltä. Minä tykkäsin myös Armoviikon mainoskampanjasta. Työhuoneeni ovessa on se juliste, jossa opetetaan käsien ristiminen - "avaa liittymä vaikka heti". Olen myös seurannut uteliaana ja hämmentyneenä Kirkko&Kaupunki -lehdessä käytyä keskustelua siitä, onko heavymusiikki saatanasta.

3 kommenttia

Täytyy kyllä kompata, että että kirkon <a href="http://www.armo.fi/index_flash.html">Armo</A> - kampanja on onnistunut. Ulkomainonnassa on löytynyt puhutteleva ote, eikä kännykkäliittymiä parodioiva copy tunnu halvalta, vaan nokkelalta.

Kirkolla on hyvä syy kampanjoimiseen. Olli Harma kirjoitti kommenttipuheenvuorossaan Markkinointi & Mainonta -lehdessä 6.10. (<a href="http://www.marmai.fi/doc.te?f_id=786010">Armoa kirkolle?</A>), että

"Kirkko on viittä vaille kriisissä. Jos katsotaan asiaa markkinanäkökulmasta, parinkymmenen vuoden päästä sen nykyiset kanta-asiakkaat ovat laittaneet bonuskorttinsa narikkaan ja valtaosa potentiaalisista asiakkaista on vaihtanut johonkin houkuttelevampaan brändiin - oli se sitten vicca-noituus, kosmoksen diggailu, luontouskonnot tai vanha kunnon hedonismi. Kassavirta uhkaa tyrehtyä. Vuonna 2003 kirkon verotulojen kasvu taittui, ja alaspäin mennään ellei jäsenkatoa saada pysäytettyä."

Kyllä mä arvelen, että mä pysyn kirkon kantiksena vielä kuudenkympin ja kuoleman välissäkin.

Hyvä niin, <I>good for you</I> niin kun ne amerikassa sanoo. Mä taas olin kirkon kantis elämäni ensimmäiset 15 vuotta. Käytyäni riparin pois hyvässä järjestyksessä luovuin asiakasomistajuudesta :)

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu