Ti 04.09.2012 @ 15:07Eve Mantu - kiitosten juoksutyttö

Ketä haluaisit kiittää?

Omistan/omistin koko tunnin mittaisen ohjelmani tiistaina 25.9. 2012 kiitoksille. Teidän kiitoksillenne, hyvät kuuntelijat!

Tämä ohjelma on toinen laatuaan. Tammikuussa kiersin ensimmäisen kerran ja siitä tuli niin hyvä mieli, että. Kiitosten vieminen nosti minunkin mielialaani niin, että kävelin ruusunlehtien päällä ilmassa monta päivää.

Varustauduin kiitoskierrokselle tarralapuin ja kiitoskirjein. Otin oikeuden laputtaa muutamia kiitoksen arvoisia paikkoja.

Kiitos kiitos kiitos


 

44 kommenttia

Tahdon kiittää JUHA KUKKOSTA, Ryhmäteatterin ohjaajaa (Suomenlinnasta) siitä, että hän teki Peter Pan-näytelmän Suomenlinnaan! Esitys oli koko kesän kohokohta - se oli huima, monitahoinen esitys! Ihanaa, että jotkut tekevät näin väkevää ja hyvää lastenteatteria!! 11-v. poikani ja koko perhe oli erittäin vaikuttunut!! Ja erityiskiitokset pääosan esittäjille: energiaa pursuavalle Peter Panille RIKU NIEMISELLE ja huikean häijylle ja kiehtovalle Kapteeni Koukulle ROBIN SVARTSTRÖMILLE!!! Taitavia ammattilaisia koko sakki! Esitys läikkyi mielessä kauan! Lasten ja lastenmielisten puolesta KIITOS!!!!

Haluaisin kiittää Herwood Gymin henkilökuntaa, kun kilpailun kiristyessä he ylläpitävät meille tavallisille kuntosalikäyttäjille sopivaa, rentoa salia.

Haluan kiittää siskoni poikaa hyvin hoidetuista saari kaupoista Puhossalon Pirttisaaressa.

Jeesusta Kristusta siitä, että hän on kuollut puolestani ja antanut minulle iankaikkisen elämän :)

Haluan lämpimästi kiittää Ilomantsin neuvolan Aila Turusta:) monikkoperheen arkeen olemme saaneet apua ja tukea aina kun tarvittu. hoitaa enemmän kun työtään ja koko perhettä huomioiden. Aivan uskomaton ihminen, toivottavasti viette henkilökohtaisesti kiitokset perille

Haluan kiittää HSL:n bussikuskeja, jotka joka säällä ja kelillä kuskaavat meitä ympäri vuoden oli sitten arki, pyhä tai yö. Ja kiitokset myös metrokuskeille. Olisi kiva, jos jotenkin saisit tämän viestin sinne HSL:n kuskien tasolle asti.

Tahtoisin kiittää tyttäriäni heidän loputtomasta positiivisuudestaan ja hassuttelusta joka saa meidät nauramaan joka päivä - ja miestäni siitä että hän tekee niin paljon koti- ja työtyötä yhteisen pikkulapsikotimme hyväksi. Se tunne kun tiskipöytä kiiltää aamulla, vaikka olisi itse nukahtanut kesken nuorimman iltasyötön!

Ja sinua Eve siitä, että tuot tämän ohjelman kautta konkreettisesti kuuluviin myös niitä tavallisten ihmisten onnellisia arkisia asioita. Suurimmalla osalla meistä menee tavallisen hyvin - on ruokaa, lämpöä ja rakkautta sekä tyytyväisyys näiden määrään - siitäkin saa kertoa julkisesti.

Helsingin Meri-Rastilan S-marketin myyjää, Heliannaa hänen palvelualttiudestaan ja iloisuudestaan. Hänen näkemisensä muuttaa mielen aina positiiviseksi, olipa päivä ollut kuinka harmaa tahansa siihen asti!

Haluan kiittää Helsingin kaupungin Katu- ja Puisto-osastoa siitä valtavasta työstä mitä viimeisinä vuosina on tehty Helsingin puistojen ja viheralueiden hyväksi. En jaksa olla hämmästelemättä miten upeita puistot ja viheralueet ovat nykyään. Kaikkialla kaupungissa törmää toinen toistaan upeampiin asetelmiin ja järjestelyihin. Joillakin kaupungissa on todella silmää kauneudelle. Kaupunki on kerrassaan upea ja viihtyisä; sitä todella kelpaa näyttää vierailleen niin läheltä kuin kaukaa. Upeata; tuhannet kiitokset!

Tahdon kiittää kärsivällisyyttä Risto Nordellia sekä Tarleena sammalkorpea..kun olen ylen ohjelmiinne soitellut..nyt oli upee Ristonvalint.a..eilen hieno Tarleena ohjelma..Ylen paris kulunut vloppu syksyinen kivasti..(mulle sa a soitellakin,emailin kautta saa yhteyttä) työiloa kaikille ylen työntekijöille..toivottelee sanna-kaija...kajaanista!

Haluan kiittää säveltäjä Veli-Matti Puumalaa teoksesta "Rope".
Sytyttävä elämys!

Haluamme lämpimästi kiittää Toivakan terveysaseman henkilökuntaa, erityisesti Raija Särkkää ja Hannele Ripattia, Ihmisläheisestä ja ystävällisestä hoitotyöstä vuosien varrelta. Olemme saaneet teiltä korvaamatonta apua aina tarvittaessa.
Suurkiitos teille tytöt!

T.Jorma ja Irja

Olimme Helsingissä vierailulla 2.9.2012. Oli kotiinlähdön aika ja pakkasin tavaroitamme vaunuihin. Huomaamattani pieni Ilona-tyttö (2 v.) oli livahtanut rappukäytävän ovenraosta Helsinginkadulle. Hän oli haltioissaan ratikoista ja ajatteli mennä kyytiin. Hän oli jo jalkakäytävän reunalla, kun sain kaapattua hänet syliini. Rutistin häntä ja tärisin. Siinä jäi kiitoksetkin huitomatta ilmaan. Suuret kiitokset siis niille sunnuntaipäivän autoilijoille!

Haluan kiittää sinua Eve hyvästä radio-ohjelmastasi ja toivon, että luet tämän kiitoksen ohjelmassasi. Ainoa huoleni ohjelman suhteen on se, että pelkään jos sen lähettäminen loppuu.

Haluan kiittää Kirkkonummen Lastensuojelun työntekijä Lena Färdigiä. Hän on ollut vuosia se tarvittava tuki ja turva mitä olemme tarvinneet. Erittäin ammattitaitoinen ja hyväntahtoinen ihminen.

Haluaisin kiittää Minna- kätilöä, joka oli työvuorossa poikani syntymän jälkeisenä iltana 19.3.2008 Kokkolan keskussairaalassa. Koen, että hän pelasti henkeni ollessani vakavassa tilanteessa synnytyksen jälkeen. Tiedän, että hän teki "vain työtään", mutta minulle tilanne oli ainutlaatuinen, pelottava ja kamala, enkä kovin helposti unohda sitä, mitä sinä päivänä tapahtui.

Taivaan Isää!!!

Haluan kiittää Eve Mantua hienoista ohjelmista!
Maarit Lassila

Minä haluaisin kiittää poikani uskomattoman ihanaa opettajaa (Kiiminkinjoen koulu). Useamman lapsen äitinä olen tehnyt yhteistyötä monen monen opettajan kanssa, mutta tällaista opettajaa en ole ennen tavannut. Tämä kyseinen opettaja aloitti uutena pojallani nyt lukuvuoden alussa ja muutama päivä sitten sain häneltä kirjeen, jossa hän ihastelee ja kehuu poikaani! Kyynelsilmin sitä kirjettä pojan kanssa luettiin. Eipä taatusti opettaja arvannut miten suuri merkitys tulla kirjeellä oli. Se pistetään visusti talteen pojan lapsuusajan muistojen laatikkoon. Kiitos Aki!

Tahtoisin kiittää sitä tummahiuksista neitosta, joka toukokuussa 1972 käveli "vastavirtaan" Jyväskylän kaupunkiseurakunnan kirkon keskikäytävällä jumalanpalveluksen päätyttyä. Hänen valoisat kasvonsa hymyilivät rohkaisevasti minulle, joka olin palanut loppuun maailman toiseksi raskaimmassa ammatissa (ILON eri ammattien raskauden tutkimuksiin perustuva määritelmä). Tämä hymy paransi minua enemmän kuin kaikki lääkärin määräämät pillerit.Vietin sairauslomaani Keski-Suomessa, jossa ainoastaan sukulaiseni ja ystäväni tunsivat minut.
Vastaani tullut neitonen ei siis tuntenut minua, enkä minä häntä. Emme vaihtaneet sanaakaan, mutta siitä lähtien olen toivonut saavani kiittää häntä. Minulla oli silloin vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset ja olin alle kolmikymppinen. Jos kuulet tämän radiosta tai luet tätä ja muistat tilanteen niin ota vastaan kiitokseni. Olit minulle kuin enkeli.

Haluamme kiittää Rasinkankaan perhettä, joka majoitti meidän perheemme lähes 30 v sitten kun lapsemme oli Helsingissä leikkauksessa. Aurinkoiset terveiset ja kiitokset lähettää perhe Utajärveltä

Haluan kiittää venäläissyntyistä kampaajaani Margarita Nipolaista luonnonkiharasta tukastani. Hän, toisin kuin kaikki muut kampaajat, kieltäytyi tekemästä minulle permanenttia ja ilmoitti, että hiukseni ovat luonnonkiharat. Melkoinen uutinen seitsemänkymppiselle. Hyvin on mennyt sen jälkeen. Sain siis kiharat ja luottokampaajan.
Onnellinen asiakas

Haluan kiittää Yleisradion ja koko Suomen parhaimman radiokanavan, Yle Radio 1:n, ammattitaitoista henkilökuntaa. Ja varsinkin kuuluttaja Jari Aulaa, joka vuodesta toiseen jaksaa olla "puikoissa" kuuluttamossa. Hänen äänellään on suuri merkitys; häntä kuunneltiin jo lapsuudenkodissani, mikä loi turvallisuudentunteen. Nyt asun omillani opiskelija-asunnossa ja kuuntelen yhä häntä, eikä turvallisuudentunne ole hävinnyt minnekään. Hänen hyvänyöntoivotuksellaan ja aamuherättelyillään on SUURI psykologinen merkitys! Kiitos, että meillä on perinteiset kuuluttajat. Instituutiota ei saa koskaan lakkauttaa mediamaailman myllerryksissä.

Haluan kiittää Kotimaa-lehden toimitusta innostamisesta elämän mittaiseen liikkumiseen! He sytyttivät kipinän Tuhannen kilometrin kerho -nimisellä haasteella juuri oikeaan aikaan, murrosiän kynnyksellä, ja tuosta kipinästä on kasvanut melkoinen roihu, aina ammatiksi asti. Kiitos.

Haluan kiittää mieshenkilöä joka kuskasi minut päivystykseen Riihimäki-Hyvinkää tien väliltä kaaduttuani rullaluistimilla lauantai-iltana. Huuleen laitettiin yksi tikki ja nyt jo näyttää siltä että tästäkin selvitään - Kiitos sinulle avusta! Sana kiitos tuntuu niin pieneltä, mutta se tulee sydämestä.

Haluamme kiittää OYS:n osasto 13/1 kätilöä, Aulia, joka kärsivällisesti useaan kertaan antoi imetysohjausta tuoreille avuttomille vanhemmille. Hän myös antoi ohjeita vauvanhoitoon ja teki työtään sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Uuden pienen suuren ihmeen edessä kokeneen kätilön rohkaisu ja ohjeet antoivat valtavasti rohkeutta ja uskoa "hormonihöyryiselle" äidille. Auli ansaitsisi kyllä sylillisen ruusuja ja kunnon halauksen!

Haluan kiittää Kelan järjestämää puhevammaisten tulkkipalvelua. Tulkkien avullaan murrosikäinen tyttäremme voi elää ikäistensä tavoin nuoren naisen elämää. Niissä puitteissa, mitä hänellä on. Ja hänellä on mahdollisuus saavuttaa itsenäisyys meistä vanhemmista vammaisuudestaan huolimatta. Kerrassaan upea palvelu. (Jos vielä ehtii...)

Kiitos elämälle. Luonnollisuus. Jokainen on erilainen. Elämän alku ja loppu myös. Samassa veneessäkään emme ole samalla aaltopituudella.

Haluan kiittää lämpimästi ihmisoikeusliiton Kristiina Kourosta, joka on nostanut keskusteluun lastadiolaisten ehkäisykiellon ihmisoikeuskysymyksenä. Elämä on lahja. Jokaisen äidin ja lapsen elämän tulisi saada olla lahja ja jokaisen lapsen tulisi saada syntyä tänne maailmaan odotettuna ja toivottuna, ei taakkana. Lestadiolaisuuden parissa on tapana sanoa, että "Jumala ei anna ihmiselle enempää taakkaa kuin tämä jaksaa kantaa". Kuitenkin (liian) moni on väsynyt ja uupunut, suurperheen taakka on muuttunut raskaaksi kantaa. Kristiina Kouros on antanut minulle rohkeuden ajatella asioista toisin: raskaudenpelko on muuttunut elämäniloksi, ajopuuna ajelehtiminen elämänhallinnaksi.

Haluan kiittää Vantaalaista poliitikkoa Arja Walleniusta! Hän pelasti todennäköisesti minun ja lasteni hengen, kun lasteni isä uhkaili useaan kertaan tappaa meidät. Viranomaiset eivät uskaltaneet tehdä ratkaisuja ennen kuin Arja Wallenius uskoi minua ja sai sosiaalipuolen toimimaan asiassa meidän perhettä tukevasti. Hän on luonut minulle uskoa siihen, että inhimillisyyttä ja lähimmäisenrakkautta on vielä olemassa! Ja että on olemassa myös rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat ottaa vastuun ja toimivat, kun toiset laittavat päänsä puskaan ja toivovat parasta vastaavassa tilanteessa! Saan edelleen voimaa siitä toivon tunteesta, mikä silloin heräsi! Ehkä me vielä selviämme, vaikka helppoa ei tule olemaan... Kiitos Arja, meidän pelastava enkelimme!!!

Haluan kiittää ympärilläni olevia ihmisiä!<3

Haluan kiittää koko sydämestäni ystävääni Jormaa Oulussa ja hänen edesmennyttä sohvaa. Ystävälläni on pitkät hermot ja kultainen sydän. Hän ja sohva ovat etenkin tiistaiaamupäivisin kärsivällisesti jakaneet suruni, huoleni, itkut, naurut ja sekopäiset juttuni. Sohvaa muistan erityisesti lämmöllä, siinä oli juuri minun kokoinen istuma-aukko kaikkien kirjojen keskellä. Sohvassa toimi Tuiran paras yksityinen kirjasto. Niin monet hyvät kirjat, lehdet ja elokuvat olen sohvalta saanut lainata. Kiitos rakas ystävä kun olet olemassa ja hyvää syntymäpäivää huomenna. Halauksin toivottaa Tessa. Haluan kiittää myös Eve Mantua. Olet suosikkini, miten tulisin toimeen ilman radio-ohjelmaasi. Kaikkea hyvää sinulle myös.

Haluan kiittää exääni Markus Lamppua viimeisestä viidestä vuodesta ja kymmenestä kuukaudesta. Rakastan sinua yhä. Etkä tehnyt mitään väärin. Se aika, jonka olimme yhdessä, oli koko tähänastisen elämäni parasta aikaa. Jos vielä mitenkään voit ottaa minut takaisin, tai edes olemaan ystäväni, se olisi hienointa mitä voisi tapahtua. Jos et, toivotan sinulle kaikkea hyvää elämässä ja onnea uuden naisen löytämiseen.

Kiitän ystävääni EVEÄ ihan mahtavasta ohjelmasta <3 Ihana fiilis kun kuuntelee!
Ja tärkeintä- kiitän ystvyydestäsi! Se kannattelee ja kannustaa ja tukee, aina paikalla kun tarvitaan!

Miksi vasta puolen vuoden päästä muka kiitosohjelma seuraavan kerran?! Tämä pitäisi tulla joka kuukausi!

KIITOS Sinulle Eve Mantu tästä Kiitos- ohjelmasta! Siinä yksinkertainen ja upea idea. Tätä juuri me kaikki janoamme kuulla! Ohjelmasta tulee onnellinen ja liikuttunut olo.

Toivoisin tämän kiitokseni tavoittavan sen ystävällisen ohikulkijan, joka sairaalan kertoman mukaan oli maaliskuisena lauantai-iltana hälyttänyt ambulanssin nähtyään minut lumihankeen tuupertuneena jossain päin Lauttasaaressa. Apu ehti ajoissa ja toivuin. Olen ikuisesti kiitollinen tälle lähimmäiselle.

Kiitollinen Irma

Suurkiitos Juhani Huopaiselle joka vaivojaan säästämättä tarjoaa oleellista tietoa talousasioista. Juhanin asiantuntevat kommentit valaisevat taloutta myös sen varjoisilta puolilta joihin valtamedia ei ole nokkaansa pistänyt. Veikkaanpa että löytyy myös joukko henkilöitä jotka eivät haluaisi nähdä Juhanin kirjoittamia asioita julkisuudessa. Juhani, nostan hattua ja tarjoan oluet jos nähdään!

Kiitos tästä ohjelmasta Eve Mantu! Tuli niin hyvä mieli töissä kuunnellessani! Positiivispainotteisia ohjelmia ja uutisia kuuntelisi enemmänkin mediasta yleisesti: lehdet, radiokanavat, uutislähetykset jne! :) Pantaisiin hyvä kiertämään! Kiitos myös mielenkiintoisesta Yle Puheen ohjelmatarjonnasta!

Haluan sydämestäni kiittää sitä äitiä, joka 22.11. 1972 synnytti Hyvinkään sairaalassa vauvan. Muistaakseni tämä oli tyttö ja toinen lapsi. Synnytettyään hän alkoi verhon takaa opastaa minua ensikertalaista. Sain todellisen synnytysvalmennuksen, jota oli mahdollista kokeilla heti tositilanteessa ja todeta, että se toimii. Kätilö oli tämän koulutuksen aikana kierroksella. Palattuaan sieltä hän ihmetteli, olivatko supistukset loppuneet, kun ei kuulunut enää huutoja. Hän ei tiennyt, että olin saanut rentoutumis- ja hengitysohjeita vierustoverilta verhon takaa. Sovelsin 'pelastusenkelini' antamia neuvoja myös seuraaviin yhdeksään synnytykseen. Tämä äiti ansaitsisi todella saada nämä kiitokset.

Kiitos Eve Mantu hienosta ideasta kiitoksista. kun pyysit niitä unohdin koko jutun ja nyt kuuntelin ohjelmaasi. Minullakin olisi monta kiitoksen aihetta,kumpa täällä meidänkin vaikka paikallisradio ottaisi tuollaisen ohjelmaidean käyttöön. Voin kuvitella mielihyväntunteesi,kun veit kiitossia henkilökohtaisesti paikalle.
Nyt päällimmäisenä on anttilan vaateosaton myyjä,kiitos hänelle.
Aina auttavat Haka-radion myyjät,jotka auttavat minua milloin missäkin ongelmissa.
Hyvää jatkoa työllesi,ohjelmiasi on mukava kuunnella täällä pohjanmaalla.

Hei Eve,

Haluan näin myöhässä kiittää sinua siitä, että veit henkilökohtaisesti HSL:n bussinkuljettajille kiitokset perille. He totisesti olivat kiitoksensa ansainneet, mutta oli aivan ihanaa, että sinä todellakin menit ja veit kiitokset sinne bussiin asti. Kiitos, kiitos:-)

Haluan kiittää Yle radiota, SITTEN kun se lopettaa iänikuiset uusinnat ja sisäpiirituotannot ja alkaa tuottaa ajankohtaisia ja syviä sisältöjä.

Hei! Toivoisin tärkeiden kiitosten tavoittavan oikeat henkilöt.
Vähän yli 30 vuotta sitten palasin kivan ranskalaisen pomoni jäähyväisjuhlasta Kauklahdesta parivuotiaan tyttäreni kanssa, ja olimme Kauklahden asemalla menossa junaan. Tytär istui rattaissa. Tosi hajamielinen kun olen, olimme aivan vähällä joutua suoraan ohittavan junan alle. Asemalla ei näet ollut puomeja ei valoja ei kuulutuksia. Silloin asemalla istuskeleva punkkariseurue puuttui peliin ja huusi varoituksen. He lienevät nyt noin viisikymppisiä.Kiitos kahdesta elämästä! Vuosien jälkeen! Tyttäreni on ihana kolmikymppinen. Lämpimin terveisin, Ilma

Eve Mantu

Eve Mantu kutsuu kurittoman kokouksen koolle lauantaisin aamukymmeneltä. Yhteiskuntarauhaa häiritään oudoilla havainnoilla ja kysymyksillä. Miksei työtön saa keittää kahvia? Mihin rikas tarvitsee lapsilisää? Onko huippukirurgeilla liian vähän töitä? Sinäkin voit tämän blogin kautta ehdottaa tärkeää ja/tai kohtuutonta asiaa kokouksen asialistalle. Eve Mantun kuriton kokous Yle radio 1:ssä lauantaisin klo 10.00-10.45. (alkaen 4.1. 2014)

Eve Mantu YLE Areenassa

Tilaa RSS

Blogiarkisto

2012

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu