Arkisto elää myös Areenassa!

 

Elävä arkisto myös Areenassa. 

Tiesitkö, että Elävässä arkistossa on paljon TV-sarjoja ja kokonaisia ohjelmia?

Olemme parantamassa Elävän arkiston ohjelmien löydettävyyttä tuomalla kokonaiset ohjelmat katsottavaksi myös Yle Areenassa. Ensimmäinen askel tähän suuntaan on nyt otettu. Voit katsoa kokeiluluonteisesti Elävän arkiston TV-sarjoja Areenan beta-versiossa verkkoselaimella.

Kokonaisista ohjelmista löytyy mm. Reinikainen, Teiniäidit, Rikostarinoita Suomesta ja vaikkapa Videotreffit!

Aluksi ohjelmia pystyy katsomaan verkossa Areenan web-sivun kautta, mutta myöhemmin sisältö tulee katsottavaksi kaikilla Areena-sovelluksilla esimerkiksi tabletilla ja älytelkkarilla.

Elävän arkiston sisältöjen tuominen Areenaan mahdollistaa arkistojen aarteiden nautiskelun entistä laajemmalle katsojakunnalle.

Ohjelmien tiedoissa voi esiintyä puutteita joita pyrimme korjaamaan myös käyttäjiltä tulevien palautteiden perusteella. Tästä iso kiitos jo etukäteen.

Elävän arkiston nettiradio on myös uudistunut. Soitin on päivitetty uudemmaksi, joka toimii paremmin myös Android ja iOS -alustoilla.

17 kommenttia

Tankki täyteen, Antiikki-eno - kaikki missä on Saarelainen Ilmari esiintynyt!

ONKO TV SARJAA VONKALAT ELÄVÄSSÄ ARKISTOSSA

Videoiden laatua saisi kyllä nostaa. Varsinkin jos katson isosta televisiosta noita sarjoja, niin kuva on paikoitellen aikamoista mössöä. Laatu siis tulisi nostaa vähintään SD televisiolähetysten tasoiseksi.

Haluaisin nähtäväksi sarjan kymmenen kirjaa rakkaudesta, kun osa jaksoista jäi näkemättä.

Mitätöntä, kun ei sellaista toisto-ohjelmaa enää ole, että voisi kokonaan ladata ohjelman koneelle ja katsoa offline, sittenkun ehtii hitaan nettiyhteyden tai netittömyyden paikassa!

Kiitos Yle Elävästä arkistosta!

Oli mahtava päästä katsomaan telkkarista eilen illalla Suomen Euroviisukarsintoja vuosilta 1987 ja -88. Patakakkonen on kans semmonen, jonka katson joka kerta kun Teemalta näkyy. Siinä on loistavat persoonat! TV:n paras ruokaohjelma mitä tällä hetkellä tulee.

Harmi, ettei aina huomaa katsoa Teeman ohjelmavalikoimaa vaikka se on parhaimpia kanavia mitä töllöstä löytyy. Pitäisikö Teeman ohjelmistoa mainostaa vaikka Kakkosella? Ainaki Elävää arkistoa?

Mahtaako dokumentti Kalliosta temppeliksi kuulua arkiston aarteisiin? Tekijät: velj. Suomalainen.

raija 1971 kirjoitti:

Mahtaako dokumentti Kalliosta temppeliksi kuulua arkiston aarteisiin? Tekijät: velj. Suomalainen.

Vastaus: olenhan toki rekisteröitynyt! Siinä yhteydessä juuri sain tuon kummallisen nimimerkin raija1971!

Olisi hienoa, jos voisi etsiä ohjelmalaikkeitä ajan perusteella, jos on esim. 30 min. aikaa katsoa jotain.

Voisko arkistoon saada Neil Hardwickin ohjaaman Saippuakauppiaan (1984)? Yksi oivallisimmista komedioista.

Arkisto on hyvä palvelu, Hienoa saada Hittimittarit, Euroviisut ja muita musiikkiohjelmia tänne. Iltatähdet, Casinot ja Tuubithan piti tulla myös jo viime keväänä, niitä odotellaan. Viihdeohjelmia: Hepskukkuu, Hukkaputki, Ilkamat; Merirosvoradio, Ällitälli ja Kummeli voisi myös laittaa arkistoon. Draamoja myös kokonaisina olisi mukava katsoa: Pakanamaan Kartta, Raid, Heikki ja Kaija, Turkan ohjaamat Seitsemän Veljestä ja Kiimaiset Poliisit, maalaiskomediat ja muitakin klassikoita voisi olla arkistossa, koska tv-kanavilla niitä esitetään tosi harvoin.

Naurun paikka: Saunavuoro

Tuommoinen kelpaisi pitkästä aikaa kattella. Parhaimmat Kekkos-imitaatiot ikinä.

Miksi vuosikymmenhaku poistettiin?

Miksi ohjelmat on todella huonoja samoja mitä on jo nähty moneen kertaan. Aika harvoin tulee mitään kunnon katseltavaa. Saisi tulla enemmän kotimaisia (kuten Koukussa, Syke) tämän kaltaisia ohjelmia mut eikun uusintaa ja taas uusintaa. Ihmettelen mistä maksan yleveroa. Viikon loput urheilua aamusta iltaan P:S tehkää jotain kiitos

TALLENTAKAA ARKISTOON KOKO "SELKÄMERI-SARJA", ON NIIN UPEAA JA RENTOUTTAVAA KATSELTAVAA AINA VAAN UUDESTAAN JA UUDESTAAN! PLEASE!!!!!

Miten ihmeessä löydän sisältöä hakusanoilla entiseen malliin????

Hei,
otsikot elävässä arkistossa eivät sano jo 50 v ulkomailla asuvalle suomalaiselle, joka ei pysty katsomaan Suomen televiso-ohjelmia, yhtään mitään. Ennen elävässä arkistossa oli aina pieni selostus tai kuva ohjelmasta ja se innosti katsomaan tai ei. Esim: kotimaan kasvot - mistähän teemasta tässä on kysymys. Ei innosta katsomaan. "Kotimaan kasvot" voisi olla otsikko vaikka mille. t. r. steiner

Elävä arkisto

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.

> Elävään arkistoon

Blogiarkisto

2014

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu