Ke 05.11.2008 @ 12:16admin

Kahakoiva K-kaupan väki ja pikkujoulut

Olen kuullut monesta suunnasta Keskon hyvistä henkilökuntajuhlista. Kosteat juhlat menivät tänä vuonna överiksi.
 
Firman bileet ovat mielenkiintoinen ihmiskokeilu. Ihmisiä pitäisi yhdistää jokin, mutta mikä se on? Olemme samassa firmassa töissä. Ok. Tärkeä juttu.
 Katso miten Reinikainen asettui omaan tiimiinsä

 
Olisi ollut hauska lennellä kärpäsenä katossa Keskon lauantaisilla juhlilla. Tarkailtavana olisi ollut tuhansia samaan konserniin kuuluvia ihmisiä, ilmaisia virvokkeita, ehkä kamppailua sisäisistä rahoista ja asemista, riitaisat työkaverit, ärsyttävä pomo, työopaikan huono ruoka, kehno palkka jne.
 Katso kuinka Suomen kansa runoilee työstä - työ tekijäänsä kiittää?

 
Illan edetessä kiistat eivät jääneet sanallisiksi. Jotkut turvautuivat nyrkkeihin. Kymmenet järjestysmiehet eivät pystyneet pitämään enää turvallisuutta yllä.Tarvittiin poliisia. Hyvät bileet, ensi vuonna uusiksi.
  
 Pikkujouluna voi olla vaikka diskokuumetta

 
Ravintolaväki tietää oikeasti miten juhlia vietetään

 
 
Tässä lopuksi osviittaa mukavista bileistä (Ei kuitenkaan Keskon lauantaisista kekkereistä) muusikon näkökulmasta. Antoisaa pikkujouluaikaa kaikille lukijoille.
 
Elävän arkiston Paavo
 
Lainattu Muusikoiden.net-sivustolta:
"Fiskiksen (Helsingin Kalastajatorppa) pyöreässä salissa yritystilaisuus. Ilmaista viinaa, jengi räkäkannissä. Ekan setin aikana 7 paria kaatuu mun kiippareiden päälle.
 
Toisen setin alkaessa meidän laulaja käskee mun mennä ihan stagen reunaan ottamaan vastaan mahdolliset kaatujat mutta mä sanon, että mee ite ja siirryn niin taakse että pääsevät kaatumaan vapaasti eikä kiippareiden päälle. Laulaja laittaa sitten tuolirivistön stagen reunaan.
 
Hovimestari tulee sanomaan että soittakaa rauhallisempaa että pysyvät pystyssä. Soitetaan hidasta valssia mutta ei se mitään auta, kun eivät osaa, sotkeutuvat jalkoihinsa ja kuiteskin kaatuilevat, tosin vain kaksi paria tuolirivin yli stagelle mutta ei enää mun kiippareiden päälle.
 
Toisen setin jälkeen hovimestari sanoo, että viinatarjoilu loppu eikä enää palaa ja tulee meille sanomaan että keikka ohi. Meen kysymään tilaajalta joka sanoo että teille on maksettu neljästä setistä (nelinumeroinen summa) ja jatkakaa soittamista.
 
 
Osa tanssijoista pysyy vielä pystyssä ja jatketaan soittamista. Osa ei, tilaisuus ajoittain kuin pommituksen jäljillä kun verisiä loukkaantuneita ihmisiä makaa pitkin ja poikin, ambulanssi käy kolme kertaa viemässä ihmisiä paikattavaksi, osa tajuttomia."
 
Muusikoiden.net - Noloja tilanteita keikalta
 
 blogit.yle.fi/elavaarkisto
  

2 kommenttia

rytsa on nyt varmasti ylpeä itsestään kirjoittamassaan blogissa. Olin paikalla K-team päivillä, sinä et. Iltajuhlat oli aivan mahtavat! Maija Vilkkumaa ja Pentti Hietanen vetivät hienot keikat. Uriah Heep ei niinkään kiinnostanut. Missä siellä oli ilmaiset virvokkeet??? Itse piti maksaa oluet ja siiderit ja lonkerot. Ruoka oli ilmaista ja todella hyvää! Paikalla oli yli 4000 ihmistä ja messukeskus on aika iso paikka. En nähnyt tappeluita enkä poliisejakaan. Ja join vain 3-5 siideriä illan aikana, eli en ollut edes humalassa, niin kuin ei moni muukaan kännäillyt itseään rapakuntoon. Tyypillistä suomalaista mustamaalaamista kun kymmenkunta ihmistä tyrii, niin kaikki tyrii. K-kaupojen väki ei kahakoi! Taitaa rytsalla olla lompsassaan s-etukortti :D

Hienoa, että kommentoitte asiaa. Sanomalehtien varassa tässä ollaan. Niinhän se yleensä menee, että parin tyypin huono käytös pilaa hyvät hommat. Toivottavasti blogini ei oikeasti loukkaa ketään. Tarkoitus oli vain tutkailla suomalaista pikkujoulu- ja firmanbilekulttuuria. Viime päivien otsikot tarjosivat siihen oivan puitteen.

En ollut tosiaan paikalla juhlissa. Ehkä ensi vuonna tulee kutsu tai sitten ei tämän blogin jälkeen. S-kortti löytyy ja Plussa-korttikin :-)

Paavo Rytsä, tuottaja, YLE Areena

Elävä arkisto

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.

> Elävään arkistoon

Blogiarkisto

2014

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu