Ke 09.03.2011 @ 14:09Jukka Lindfors

Tuksu ja Arto: voisiko tätä kukaan keksiä?

Tunnustan: olen jäänyt pahaan Tuksu-koukkuun. Häntä koskevien uutisten ja videoiden seuraaminen hävettää ja nolottaa. Samalla tämä materiaali on kuitenkin niin perin juurin ällistyttävää, että ihan pakko on purkautua näin julkisesti.

Kaikki alkoi TV5:n dokumentista Tuksu menee naimisiin. Kun reportaasi Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin lappilaisista ”satuhäistä” tuli ensi kerran tv:stä, en voinut katsella sitä kuin muutaman minuutin ajan. Tuntui yksinkertaisesti epäeettiseltä tapittaa selvästi tasapainottomien ja puolittain syyntakeettomassa tilassa olevien ihmisten sotkuista sekoilua, jonka naturalistinen taltiointi oli koko mediaprojektin ylin päämäärä.

Netistä osui silmiin otsikoita kännisestä sulhasesta, joka leipoi satumorsianta lättyyn jo hääyönä. Molemminpuolinen sanapuukottelu ja häiriökäytös jatkui koko riemuviikon ajan. Viimein tuore nuorikko kuljetettiin putkan pahnoille hänen mojautettuaan sulhoaan päähän juomalasilla. Tämä kaikki oli kuitenkin vielä aika tavanomaista, sehän oli tuttua Matin/Mervin tai BB-Antin/BB-Hennan (Tuksun bestiksiä muuten) parisuhderaporteista ja miksei myös ihan tavallisten mattimeikäläisten juhlasta tai arjesta.

Se, missä kohtaa minulla naksahti jokin, oli otsikko: ”Arto söi koiranruuat, repi tukasta ja aneli armoa.” Ajattelin, että tämä on huippu. Että kukaan, ainakaan kukaan teatteri-ihminen, ei voisi keksiä tämmöistä.

Koska olen tuksuismin alalla vasta noviisi, en ollut etukäteen perillä Länsmanin taustasta. Tutkimuksissani huomasin, että eri lähteissä häntä tituleerattiin vaihtoehtoisesti ”lappilaiseksi liikemieheksi” ja ”puolityöttömäksi ivalolaisen K-kaupan yleismieheksi”. Kummin vain, Tukiainen itse on kuvannut sulhoaan ”persaukisimmaksi mieheksi, jonka olen koskaan tavannut”.

Tältä pohjalta näyteltiin merkillinen sosiodraama muutama päivä ennen vihkimistä. Oltiin siis valmistautumassa Seiska-lehden maksamiin luksushäihin, joihin kuskataan väkeä lentoteitse ympäri Suomea. Edes kaikilla morsiusneidoilla ei ole varaa saapua paikalle. Tuleva sulhanen on ilman rahaa ja nälissään. Ja kun Tuksu lähtee asioille, hän käyttää tilaisuutta hyväkseen ja ahmii salaa suuhunsa Nassu-hauvalle varatut koiranmuonat - viihdeuutisten mukaan ”ison ruokasäkin” ja sen lisäksi ”erilaisia valmiita koiranruokasekoituksia”. Ei ole uutinen, jos koira puree miestä, mutta se on, jos mies puree Nassun sertit.

Tämä on niin merkillistä, että sen voisi toisaalta kuvitellakin vain romaaniin tai elokuvaan. Onkohan Chaplinilla joku pätkä, jossa nälkäinen kulkuri pihistää emännän lellikkikoiralta makupalan? Jos ei ole, voisi olla.

Koira onkin tämän parisuhteen keskeinen olento, tai oikeastaan kyseessä taitaa ollakin triangelidraama. Syksyllä, kun Johanna oli Rovaniemellä esiintymässä erotiikkamessuilla, hän lähetti Länsmanin noutamaan Nassun Helsingistä lentokoneella, jotta ”hän (so. Nassu - JL) pääsee myös näkemään Lappia ja matkustelemaan”. Piski pääsikin Tuksun seuraksi ”neljän tähden hotellista” varattuun sviittiin, kun taas Arto-raukka oli ”niin persaukinen, ettei hänellä ollut varaa tähän sviittiin, joten hän lähti jonkun kaverinsa kyydissä takaisin Ivaloon”.

Tämähän on klassinen pila-aihe: nousukashupakko tai rikas konsulinrouva, jonka hissukka miesseuralainen alennetaan roudaamaan ja kampaamaan Fifi-puudelia. Eri variaatioina sitä on toteutettu pilakuvissa, sarjakuvissa ja elokuvissa, vaikkei yhtään hyvää esimerkkiä juuri nyt tulekaan nimeltä mieleen. Ei ehkä kauhea ihme, että Arto on mielellään kännissä ja kanttuvei.

Seiskan ”uutisvideo”, jossa Tukiainen selvitti putkayötä edeltäneen illan sekavia tapahtumia, jotenkin kiteyttää koko paletin. Tuksun puhuessa, tai pikemminkin juontaessa – hän selostaa oman elämänsä käänteitä mikrofoniin kuin ”telkkaria” leikkivä lapsi – vielä jälkikänneissä marinoituva Länsman kiehnää ja nuoleksii hänen kyljessään kuin ihmisrakas koira, ja Johanna puhuukin hänestä kuin älyttömästä luontokappaleesta: Turre sitä, Turre tätä, Turre on ollut tuhma, Turre on vähän tollanen alkuasukasmainen tyyppi, Turre siis näytteli vaik mitä, ei Turrella mitään tikkejä oo, Turre ansaitsikin sen. Puhuttelun kohde solkkaa jotain väliin mitään ymmärtämättä. Jos häntä kohdellaan kuin koiraa, miksei hän siis voisi syödä koiranruokaakin?

Säälittävämpi kuin Arto on tietenkin Nassu-koira, joka Johannan putkareissun ajaksi jäi hotellihuoneeseen aivan ypöyksin (Arto kun oli remontoimassa veristä päätään ensiapuasemalla). Muutenkin Tuksu haluaa korjata sen väärinkäsityksen, että ruman vekin kaaliinsa saanut Länsman mukamas olisi tässä joku uhri. Jo ennen kuin edes mennään siihen sivuseikkaan, mitä hän muka miehelle teki, tämä Liberacen perillinen nostaa olennaisimman todistusaineiston kameran nähtäväksi: ”Täs on mun rakennekynnet, jotka Arto on hajottanut, ja nää on KALLIIT nää kynnet… Et kiitos vaan Arto!”

Myös rakennekynnet kuuluvat hämmentävästi tämän maratondraaman toistuviin aihelmiin. Johanna esittelee kynsiään häädokumentissaan, ja ne on muistettu mainita aikaisemmissakin Tuksu-stooreissa. Seiskan mukaan ne olivat myös hääkekkerien pahimpia sijaiskärsijöitä. ”Kynteni katkesivat, kun Arto riepotteli minua hääyönä”, morsian valitti lehden jälkiartikkelissa. Se, että Seiskan tutkiva journalisti osoitti valokuvin kahden kynnen katkenneen jo ennen hääyötä, vain alleviivaa rakennekynsien painoarvoa. Rakennekynnet ovat tytön paras ystävä.

Kollegaan oli em. videossa tehnyt pysäyttävän vaikutuksen Tukiaisen puun takaa tullut kommentti, varoittamatta naistutkimuksen jargoniin koukkaava analyysi Arton itkemisestä (”Se oli ensin kauheen suloista, mutta nyt mä oon huomannut et se on vallankäytön väline”), ja hän muistutti myös koko Tuksu-ilmiön yliluonnollisesta ulottuvuudesta (”Demonit vaativat Juliaa tekemään ruokaa", Tukiainen kertoi kokemuksistaan siskonsa kanssa Hymyssä ja selitti, lehden mukaan, "Julian alkaneen peloissaan paistaa pakastepizzaa yön pikkutunneilla”). Tähän täytyy tietysti lisätä kerta kerralta kohtuuttomampiin järjettömyyksiin yltävä ulkoasuvarustelu, joka häävideoissa huipentui dadaistiseen näkymään: Johannan naamasta erottuu vain valtavan kokoinen, pinkki huulikiilleympyrä ja puolet naamasta peittävät mustat irtoripset.

Kaikki on niin mielikuvituksellista ja mieletöntä, että jotkut ovat jo ehättäneet aprikoida, onko kaiken takana sittenkin joku huippuluokan käsikirjoittaja, vaikkapa Pasilan Atte Järvinen. Oma kirjallinen mielleyhtymäni olisi ennemminkin Jouko Turkka, jonka Aiheita-kirja (1982) on täynnä vastaavanlaisia groteskeja tarina-aihioita. Kuten:

Mies myy metsänsä ja maansa, kun morsian jättää. Kirkonkylän entinen paraatilausuja ja naisvoimistelija on palannut Linnanmäelle merenneidoksi. Mies kuorituttaa piskuisen peltoläntin mullat rekan lavalle ja lähtee hakemaan naistaan Helsingistä. Hän saa rahaa myymällä kuormasta multaa rikkaalle amerikansuomalaiselle. Linnanmäellä mies heittää koko päivän morsiantaan hyllyltä veteen puhumatta sanaakaan, alkaa sitten änkyttää asiaansa ja näyttää lopulta rekkalastinsa. Jään tänne, ellet palaa maalle. ”Morsian heltyy mutta vaatii saada hyvästellä kaikki tuttavansa. Hän löytää aina jotain joka viivyttää, hän ei voi jättää kaikkea tätä! Joka nyt, kun se pitäisi jättää, on ihanaa!” Viimein mies lyö muuttokuormassa olevalla kukkaruukulla naiselta etuhampaat pois. Nyt nainen on vapaa lähtemään. Suuressa maailmassa ei kehtaa enää naamaansa näyttää, ja maalla hampaiden puute ei haittaa työkykyä.

Turkka tuskitteli Aiheissaan suomalaisen teatterin ja elokuvan kyvyttömyyttä kuvata elämää ja maailmaa. Pari hyvää esimerkkiä liippaa läheltä puheena olevaa tapausta: ”Mikä aihe on naisen musta silmä, siinä on kaikki: Freud ja Marx ja kaikki mitä he ovat matkaansaattaneet. Kynsitty miehen naama on sinfonisen tapahtumakulun seuraus, mutta väitä tätä vakavasti jollekin.”

Mikäli Tuksun tarina ylipäänsä on käsikirjoitettu, se ei voi olla sitä ainakaan loppuun asti. Se johtuu miespääosan esittäjästä. Sillä jos joku olisi suunnitellut Johannalle miesystävän, olisiko tuloksena ollut nimenomaan Arto Länsman? Eikö hän ole rooliinsa kaikin puolin mahdollisimman epätodennäköinen hahmo, niin sisäiseltä kuin ulkoiselta habitukseltaan? Arto on kuin epävakaa risteilyohjus, joka saattaa milloin tahansa poiketa reitiltään ja alkaa kylvää sanoinkuvaamatonta tuhoa ympäristössään.

Tukiainen luonnehti siippaansa jossain määreellä ”rahaton seksipukkini”. Kollegani määritelmä on pelottavampi: ”Arto on ladattu ase.”

”Tuksun ja Arton avioliitto” päihittää joka tapauksessa kevyesti kaikki tähänastiset yritykset luoda päivittäistä draamasarjaa televisioon tai nettiin. Teatteriin tätä tarinaa ei voisi ajatellakaan. Aikakauslehti on jatkuvasti vaihtuviin käänteisiin liian hidas, ja iltapäivälehdestäkin puuttuu liikkuva kuva ja ääni. Netissä alati uusia Tuksu-videoita pyörittävä Seiska-tv on sille juuri ihanteellinen ja ehkä ainoa pätevä formaatti. Tukiainen voi olla kokonaisen mediavallankumouksen papitar.

 

Kiitokset Pekka Laineelle ja Harto Hänniselle inspiroivasta Tuksu-keskustelutuokiosta.

ELÄVÄ ARKISTO -TV: Johanna Tukiainen ja seurustelun vaikeus

ELÄVÄ ARKISTO -TV: 200 tekstiviestin nainen

KUUNTELE: Turkka ja von Bagh keskustelevat Chaplinista

KATSO: Turkka opettaa havannoimaan arkipäivää

 

37 kommenttia

Loistava blogi!

Ihmettelen, että tää Tuksu väittää miestään persaukiseksi, että
millä itse elää? Mitä tienaa ja miten????
Toisekseen, eikö kukaan tuksun läheisistä voi suoraan sanoa kuinka hirveeltä hän näyttää, liian vaaleat huulet, jotka vain suurentaa, naurettavan pienet vaatteet, josta boobsit pursuaa!
Jos mun ystäväpiirissäni ois tällanen tapaus, sanoisin nätisti suoraan. jos sattuis meneen jakeluun!

Aivan loistava blogi. Kiitos

Mahtava yhteenveto ja pohdiskelu!

Parhaimmat blogit Johanna Tukiainen kirjoittaa ihan itse http://www.dollsdancers.fi päiväkirjassaan, sekä www.seiska.fi blogissaan. Ja satun muuten myös tietämään, että Johanna on kaikkein parhaiten bloggaaja koko Seiskassa, koska hän on niin koukuttava ja karismaattinen nainen. Johannan häät olivat kauniit ja morsian kuin prinsessa!

Johanna Tukiainen on parhaiten palkattu bloggaaja sekä julkkis koko Seiskassa, ja sekös nostaa vihan tunteita.
Johanna on myös loistava esiintyjä ja kaunis, näyttävä nainen.

Ihmettelijä kirjoitti:

Loistava blogi!

Loistavaa pohdintaa! Yleensä en kehtaa tunnustaa seuraavani Tukiaisen elämää, mutta pakko se on myöntää että joku ihme Tukiasessa koukuttaa. Onko hän inhimillistynyt avatar, jolle elämä todellisuudessa on samaa kuin joillekin virtuaalisissa tiloissa? Onko Tukiainen vain ns. puoli-ihminen ja puoliksi taruolento?

Jukka, jos haluat liittyä eliittinäätien eli Tunkin sekoilujen asiantuntijoiden iloiseen kaartiin Kooman Salakapakassa facebookissa, lähetä frendipyyntö henkilölle nimeltä Markku Bahamonde.

Salakapakka on ajan tasalla 24/7.

Aaaasssiaaa! Hyvää tekstiä!

Tervetuloa näätäilemään!

Tuksun tarina hakee kyllä vertaistaan... Ennen Kanerva-kohua tietyillä keskustelupalstoilla naureskeltiin hyväntahtoisesti Tuksun "leffaelämälle" ja jatkuville narrauksille, mutta viime vuosina tarinaan on tullut mukaan tummempia sävyjä, jotka ovat vähän pistäneet miettimään, että onkohan tälle korrektia nauraa... Ja tahti sen kun kiihtyy. Sen ajatuksen, että Tuksu jotenkin pitäisi lankoja käsissään tässä mediapelissä, voi heti hylätä. Tuksu on ihan liian impulsiivinen moiseen.

Kumma ettet ollut huomannut/maininnut rouvan määräämis/rahan himoa - esimerkkeinä mainittakoon mm. kaikki koiran (arton) haastattelupyynnöt, sekä niiden mahdolliset palkkiot menevät hänen kauttaan, eikä 'koiraa' saa haistatella yksin. Juu ilmoitti sen hää-dokkarin jälkeen moisen vaatimuksen.

Ko. dokkarissakin, jatkuvalla syötöllä minäminäminä - 'koira' on vain statistin asemassa.

Ja se 'häävalssi'? Monesti on aiemmin ruikutellut blogeissaan, kuinka kyseinen biisi tuo hänelle aina mieleen exän, ja oli 'heidän biisinsä' - että silläkin piti piikitellä juuri vihittyä 'koiraansa'.

Noh, noitahan on paljon, mutta jääköön nyt tähän.

Anonyymi kirjoitti:

Parhaimmat blogit Johanna Tukiainen kirjoittaa ihan itse http://www.dollsdancers.fi päiväkirjassaan, sekä www.seiska.fi blogissaan. Ja satun muuten myös tietämään, että Johanna on kaikkein parhaiten bloggaaja koko Seiskassa, koska hän on niin koukuttava ja karismaattinen nainen. Johannan häät olivat kauniit ja morsian kuin prinsessa!

Ja sitten oma lukunsa on nämä Tuksun ylistävät vastineet eri kommenttipalstoilla.

Hyvin kirjoitettu ja taas kiinnosti.
Paljon olen minäkin pohtinut, mikä ihme koukuttaa Tuksussa ja muussa Seiskan tarjonnassa.
Tuksun kohdalla tosin yleensä myötähäpeä on noussut nopeasti niin korkealle, että katsomisesta on täytynyt luopua.
Viime aikoina kuitenkin homma on mennyt jotenkin niin pahasti yli, että Tuksusta on tullut jotain häpeäkynnyksen ylittävää ja tunne on lähempänä sääliä.
Miten pystytäänkään hyväksi käyttämään ihmistä, jolla ei ole kykyä eikä ymmärrystä sitä estää.
Seiska myy ja TV:een syntyy ohjelmaformaatteja, jossa "journalismin" päämääränä on nolata joku julkisesti. Pohdintaa on riittänyt siinä, miksi kyläkauppias haluttiin haastatteluun "nakit silmillä". No miksiköhän?
Joku juoruilugeeni ihmissuvussa selvästi on aina ollut olemassa, mutta mitäköhän ihmeellistä evoluution päämäärää toteuttamaan se on kehittynyt?
Saamme nyt seurata, mihin se ihmiskuntaa johdattaa kehittyessään näköjään yhtä vauhdikkaasti kuin tekninen ja muukin kehitys. Vauhti ja tulossa oleva päämäärä hieman hirvittää!

Anonyymi kirjoitti:

Johanna Tukiainen on parhaiten palkattu bloggaaja sekä julkkis koko Seiskassa, ja sekös nostaa vihan tunteita.
Johanna on myös loistava esiintyjä ja kaunis, näyttävä nainen.

Yleensä nämä tällaiset kommentit kaikkiin Tuksua koskeviin kirjoitteluihin vaikuttavat vahvasti olevan Johannan ikiomia aikaansaannoksia. Tämä nimenomainen tosin epäilyttää, koska siinä ei ole kirjoitusvirheitä.

Luulen, että eniten ihmisiä koukuttaa seurata tuota kammottavaa syöksykierrettä mihin patologisen huomiohakuinen Tuksu on joutunut ahnehtiessaan kuuluisuutta ja maallista hyvää. Ihmiset haluavat tietää mihin tuo groteski näytelmä vielä päättyy ja saako paha tyttö palkkansa.

Kysyisin, mikä on mennyt kamalasti pieleen Tuksun perheen lapsuudessa. Mitä järkyttävää ovat äiti ja isä tehneet lasten itsetunnolle, koska perheen kaikilla kolmella siskolla on silikonirinnat, kuten "dokumentista" ilmenee?

Klassinen pila-aihe tämäkin

Putka-aamun videossa oli klassisia elementtejä kerrakseen, Paksukais- ja Ohukais-tyypit suomalaisena versiona. Paksukainenhan on tärkeilevä päällepäsmäri, omasta mielestään tosi fiksu tyyppi, joka vierittää aina syyn kaikista mokista Ohukaisen niskoille, pyörittelee kameralle ja katsojille silmiään ("onpa tuo Ohukainen tyhmä"), pomottaa Ohukaista joka käänteessä. Ja Ohukainen vääntelee käsiään, haroo hiuksiaan, itkeä tirauttaa...

Nirunaru kirjoitti:

Klassinen pila-aihe tämäkin

Putka-aamun videossa oli klassisia elementtejä kerrakseen, Paksukais- ja Ohukais-tyypit suomalaisena versiona. Paksukainenhan on tärkeilevä päällepäsmäri, omasta mielestään tosi fiksu tyyppi, joka vierittää aina syyn kaikista mokista Ohukaisen niskoille, pyörittelee kameralle ja katsojille silmiään ("onpa tuo Ohukainen tyhmä"), pomottaa Ohukaista joka käänteessä. Ja Ohukainen vääntelee käsiään, haroo hiuksiaan, itkeä tirauttaa...

Videolla näkyi hyvin tunkin tapa, siirtää omat mokat muiden niskoille.Äijällä on ventti päässä ja muija senki suree kynsiä.jatkuvasti vähättelee miestään ja kaikki julkaistaan videolla tai muuten.Välien selvittelyssä aina mukana seiskan mikki ja kuvassa myös varmaankin seiskan tarjoomat viinat.Artohan fb:ssä valitti seiskan heitä tarkoituksella juottavan.Hoitoon molemmat,tosin tunkille alkkis+psykiatri.

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

Johanna Tukiainen on parhaiten palkattu bloggaaja sekä julkkis koko Seiskassa, ja sekös nostaa vihan tunteita.
Johanna on myös loistava esiintyjä ja kaunis, näyttävä nainen.

Yleensä nämä tällaiset kommentit kaikkiin Tuksua koskeviin kirjoitteluihin vaikuttavat vahvasti olevan Johannan ikiomia aikaansaannoksia. Tämä nimenomainen tosin epäilyttää, koska siinä ei ole kirjoitusvirheitä.

Seiskan blogaajista kyllä Tuksulla on uskomattoman vähän kirjoitusvirheitä. Verrattakoon vaikka kaikkien maailman suurtekojen tekijään, mediamoguuli Mikkoseen, niin ei voi samana päivänä puhua heidän oikeinkirjoituksestaan. Eli uskon olevan Tuksun itsensä kirjoittamia.

Mutta tämä kolumni oli loistava ja myönnän myös avoimesti koukuttuneeni Tuksun touhuihin, vaikka samalla tunnen ääretöntä sääliä ja myötähäpeä ja ihmettelen, miksi kukaan ei puutu touhuihin.

Anonyymi kirjoitti:

Johanna Tukiainen on parhaiten palkattu bloggaaja sekä julkkis koko Seiskassa, ja sekös nostaa vihan tunteita.
Johanna on myös loistava esiintyjä ja kaunis, näyttävä nainen.

Aivan loistava juttu! Kiitos! (hihihiiiii....)

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

Johanna Tukiainen on parhaiten palkattu bloggaaja sekä julkkis koko Seiskassa, ja sekös nostaa vihan tunteita.
Johanna on myös loistava esiintyjä ja kaunis, näyttävä nainen.

Yleensä nämä tällaiset kommentit kaikkiin Tuksua koskeviin kirjoitteluihin vaikuttavat vahvasti olevan Johannan ikiomia aikaansaannoksia. Tämä nimenomainen tosin epäilyttää, koska siinä ei ole kirjoitusvirheitä.

Tässä Johannan oma taidon näyte viime yöltä:

http://www.hymy.fi/keskustelu/t740,1775

Erinomaisia havaintoja. Ei voi kuin sääliä kyseisen koneiston uhreja.

VOI JOSPA OISIN SAANUT OLLA MUKANA!!!!!!

Tämä oli todella hienosti kirjoitettu. Onnea kirjoittajalle ja kiitos samalla.

Tämähän oli kuin Aloha-lehteä parhaimmillaan!

Arto on ladattu ase, kyllä -- ja vastaavasti voidaan ajatella tarinankerronnan kultaista sääntöä: jos et teidä miten jatkaa kertomusta, laita Arto Länsman kävelemään ovesta sisään.

Viiltävää analyysiä! Tämä Tukiaisen minäminäminä ei ole naurattanut enää aikoihin. Minäkin olen jollakin tavalla koukussa Tukiais-uutisiin. Ei taida kohuglamööri itsekään tajuta, miten monta kertaa on itsensä pussiin kirjoittanut. Alkaen neljästä ällästä ylioppilaskirjoituksissa. Jotka eivät olleetkaan sitten älliä...
Surullista tässä on se, että Tukiainen ei julkisuudenhimossaan tajua itse tekevänsä itsensä naurunalaiseksi. Kauneus on katsojan silmissä, mutta minun silmääni sattuu muovinen tekotukka, viiden sentin ripset, kolme-neljä kokoa liian pienet vaatteet, veltostuneet rintaimplantit, epämuotoiseksi täyteaineilla pumpatut huulet. Häät oli Tukiaisen epätoivoinen yritys päästä megajulkisuuteen, "oikeaksi" julkkikseksi eikä miksikään ulkoministerin eron aiheuttaneeksi hepsankeikaksi. Sulho oli häähommassa (ja arvatenkin lyhyeksi jäävässä avioliitossa) pelkkä statisti.
Mutta: jatkoa seuraa. Erotaan, anellaan yhteenpaluuta, taas ollaan yhdessä ja käydään erään lehden kustantamana lemmenlomalla, tapellaan, erotaan, anellaan yhteenpaluuta... Kaikki kohukäänteet yksinoikeudella eräässä aikakauslehdessä värikuvien kera.

Ei naurata enää kirjoitti:

Viiltävää analyysiä! Tämä Tukiaisen minäminäminä ei ole naurattanut enää aikoihin. Minäkin olen jollakin tavalla koukussa Tukiais-uutisiin. Ei taida kohuglamööri itsekään tajuta, miten monta kertaa on itsensä pussiin kirjoittanut. Alkaen neljästä ällästä ylioppilaskirjoituksissa. Jotka eivät olleetkaan sitten älliä...
Surullista tässä on se, että Tukiainen ei julkisuudenhimossaan tajua itse tekevänsä itsensä naurunalaiseksi. Kauneus on katsojan silmissä, mutta minun silmääni sattuu muovinen tekotukka, viiden sentin ripset, kolme-neljä kokoa liian pienet vaatteet, veltostuneet rintaimplantit, epämuotoiseksi täyteaineilla pumpatut huulet. Häät oli Tukiaisen epätoivoinen yritys päästä megajulkisuuteen, "oikeaksi" julkkikseksi eikä miksikään ulkoministerin eron aiheuttaneeksi hepsankeikaksi. Sulho oli häähommassa (ja arvatenkin lyhyeksi jäävässä avioliitossa) pelkkä statisti.
Mutta: jatkoa seuraa. Erotaan, anellaan yhteenpaluuta, taas ollaan yhdessä ja käydään erään lehden kustantamana lemmenlomalla, tapellaan, erotaan, anellaan yhteenpaluuta... Kaikki kohukäänteet yksinoikeudella eräässä aikakauslehdessä värikuvien kera.

Vaikka en erityisemmin seuraa Tuksu-uutisia, niin ei niiltä oikein voi täysin välttyäkään, joten pistänpä minäkin lusikkani tähän soppaan. Tämän osittaisen kaimani uskomattomassa sekoilussa minua kiinnostaa tasan yksi asia. Onko kyseessä heikkolahjainen ihminen, jota iso paha media käyttää hyväkseen? Vai ehkä toisinpäin? Entä jos Tuksu on sittenkin oikeasti huippuälykäs manipuloija, joka ei viitsi tehdä oikeita töitä, kun sekoilemalla ja tyhmää blondia näyttelemällä voi elää median piikkiin? Miten muuten voi selittää sen, että ihminen tekee itsestään koko kansan pellen ja sylkykupin?

Myönnän, minäkin olen koukussa Tuksuun, ja saanut isänikin mukaan. Olen koukussa myös saippuasarjoihin, mutta niiden juonenkäänteet tuppaavat olla liian tylsiä Tuksun touhuihin verrattuna.
Olen myös pohdiskellut, voisiko kaiken tämän takana olla (taitava) näyttelijä, joka on luonut hiukan Krissen kaltaisen hahmon, josta ei todella tiedä onko se tosissaan. Mutta jossain vaiheessa sen ihmisen olisi kyllä jo pitänyt tulla esiin, ja vetää raja hahmon ja itsensä välille. Niin ainakin minä olisin tehnyt.
Uskon kyllä, ettei Tukiainen ole aivan niin tyhmä, kuin mitä antaa ymmärtää, päinvastoin hän vaikuttaa melko taitavalta juonittelijalta, joka osaa kääntää kaikki negatiivisimmatkin asiat itselleen edullisiksi. Valitettavasti kännissä tulee lipsauteltua yhtä sun toista, ja sitä Seiskan huippujournalismi varmaan jahtaakin kieli pitkällä juottamalla Tuksulle siideriä toisensa perään. Tämä kuvastui parhaiten Seiska-TV:n esittämässä Tuksun polttarivideossa, jossa ympäripäissään olevalta naiselta kysyttiin suoraan, rakastaako hän Artoa. Ennenkin kuullusta vastauksesta "En kai mä nyt muuten naimisiin menis" saattoi päätellä, että vuorosanat oli opeteltu niin hyvin, ettei niitä pysty sössimään edes kännissä. Mutta samassa videossa tuleva morsio kuitenkin nyyhki ex-miehensä perään.
Tämän tasapainottoman pariskunnan "elämää" seuratessa saa todella olla tyytyväinen omasta, terveestä parisuhteesta, ja vain toivoa joutuneensa suuren huijauksen kohteeksi, jonka päätteeksi se näyttelijä jostakin hyppää esiin ja nauraa räkäisesti koko Suomen kansalle.

Anonyymi kirjoitti:

Myönnän, minäkin olen koukussa Tuksuun, ja saanut isänikin mukaan. Olen koukussa myös saippuasarjoihin, mutta niiden juonenkäänteet tuppaavat olla liian tylsiä Tuksun touhuihin verrattuna.
Olen myös pohdiskellut, voisiko kaiken tämän takana olla (taitava) näyttelijä, joka on luonut hiukan Krissen kaltaisen hahmon, josta ei todella tiedä onko se tosissaan. Mutta jossain vaiheessa sen ihmisen olisi kyllä jo pitänyt tulla esiin, ja vetää raja hahmon ja itsensä välille. Niin ainakin minä olisin tehnyt.
Uskon kyllä, ettei Tukiainen ole aivan niin tyhmä, kuin mitä antaa ymmärtää, päinvastoin hän vaikuttaa melko taitavalta juonittelijalta, joka osaa kääntää kaikki negatiivisimmatkin asiat itselleen edullisiksi. Valitettavasti kännissä tulee lipsauteltua yhtä sun toista, ja sitä Seiskan huippujournalismi varmaan jahtaakin kieli pitkällä juottamalla Tuksulle siideriä toisensa perään. Tämä kuvastui parhaiten Seiska-TV:n esittämässä Tuksun polttarivideossa, jossa ympäripäissään olevalta naiselta kysyttiin suoraan, rakastaako hän Artoa. Ennenkin kuullusta vastauksesta "En kai mä nyt muuten naimisiin menis" saattoi päätellä, että vuorosanat oli opeteltu niin hyvin, ettei niitä pysty sössimään edes kännissä. Mutta samassa videossa tuleva morsio kuitenkin nyyhki ex-miehensä perään.
Tämän tasapainottoman pariskunnan "elämää" seuratessa saa todella olla tyytyväinen omasta, terveestä parisuhteesta, ja vain toivoa joutuneensa suuren huijauksen kohteeksi, jonka päätteeksi se näyttelijä jostakin hyppää esiin ja nauraa räkäisesti koko Suomen kansalle.

Anonyymi kirjoitti:

Myönnän, minäkin olen koukussa Tuksuun, ja saanut isänikin mukaan. Olen koukussa myös saippuasarjoihin, mutta niiden juonenkäänteet tuppaavat olla liian tylsiä Tuksun touhuihin verrattuna.
Olen myös pohdiskellut, voisiko kaiken tämän takana olla (taitava) näyttelijä, joka on luonut hiukan Krissen kaltaisen hahmon, josta ei todella tiedä onko se tosissaan. Mutta jossain vaiheessa sen ihmisen olisi kyllä jo pitänyt tulla esiin, ja vetää raja hahmon ja itsensä välille. Niin ainakin minä olisin tehnyt.
Uskon kyllä, ettei Tukiainen ole aivan niin tyhmä, kuin mitä antaa ymmärtää, päinvastoin hän vaikuttaa melko taitavalta juonittelijalta, joka osaa kääntää kaikki negatiivisimmatkin asiat itselleen edullisiksi. Valitettavasti kännissä tulee lipsauteltua yhtä sun toista, ja sitä Seiskan huippujournalismi varmaan jahtaakin kieli pitkällä juottamalla Tuksulle siideriä toisensa perään. Tämä kuvastui parhaiten Seiska-TV:n esittämässä Tuksun polttarivideossa, jossa ympäripäissään olevalta naiselta kysyttiin suoraan, rakastaako hän Artoa. Ennenkin kuullusta vastauksesta "En kai mä nyt muuten naimisiin menis" saattoi päätellä, että vuorosanat oli opeteltu niin hyvin, ettei niitä pysty sössimään edes kännissä. Mutta samassa videossa tuleva morsio kuitenkin nyyhki ex-miehensä perään.
Tämän tasapainottoman pariskunnan "elämää" seuratessa saa todella olla tyytyväinen omasta, terveestä parisuhteesta, ja vain toivoa joutuneensa suuren huijauksen kohteeksi, jonka päätteeksi se näyttelijä jostakin hyppää esiin ja nauraa räkäisesti koko Suomen kansalle.

HIeno kirjoitus aiheesta!

Anonyymi kirjoitti:

HIeno kirjoitus aiheesta!

"Tämän tasapainottoman pariskunnan "elämää" seuratessa saa todella olla tyytyväinen omasta, terveestä parisuhteesta, ja vain toivoa joutuneensa suuren huijauksen kohteeksi, jonka päätteeksi se näyttelijä jostakin hyppää esiin ja nauraa räkäisesti koko Suomen kansalle."

Tuksun kaltaisten "näyttelijoiden" mahdollisesta huvittuneisuudesta onnistuneen "suuren huijauksen" jälkeen Suomen kansa vähät välittää. Ei tuo Mia Johannan elämänlaatu enää vaikuta kovinkaan kehuttavalta. Kyllä Johanna huijaa eniten itseään ja suistunut nykyään jo todella syvään itsepetoksen mustaan aukkoon.

Anonyymi kirjoitti:

Ihmettelen, että tää Tuksu väittää miestään persaukiseksi, että
millä itse elää? Mitä tienaa ja miten????
Toisekseen, eikö kukaan tuksun läheisistä voi suoraan sanoa kuinka hirveeltä hän näyttää, liian vaaleat huulet, jotka vain suurentaa, naurettavan pienet vaatteet, josta boobsit pursuaa!
Jos mun ystäväpiirissäni ois tällanen tapaus, sanoisin nätisti suoraan. jos sattuis meneen jakeluun!

Se saa rahaa seiskalta.

Vein tässä sitten tyttäreni 14-v.lääkäriin.Lekuri sanoi,että neiti saa itse päättää asioistaan ja kropastaan.A nteeksi tyrmistykseni,mutta kyllä tässävaiheessa haluan vielä tietää,miten lapseni asiat ovat.Kyllä saatan hänet vähitellen aikuisten maaailmaan,sitten kun sen aika tulee.Viinat ja seksikokemukset ovat vasta edessäpäin;eikä hän vielä ole niistä kiinnostunut.Huumeista olemme puhuneet ja tupakkaasioista_Hän saa itse päättää kun ikä riittää.Syömishäiriöitä ja viiltelyä; ei ole tarvinnut käsitellä.Minulla on vielä vähän lapsellisesti ajatteleva nuori,jota nuorison paha-olo ei koske.Miksi en antaisi hänen olla ikäisensä ja kulke rinnalla matkalla isoksi.EI meillä olla vielä valmiita päättämään omasta elämästä Ja on vain hyvä,että vierellä on turvaverkko joka auttaa_vielä muutaman vuoden. t: hanna

Anonyymi kirjoitti:

Parhaimmat blogit Johanna Tukiainen kirjoittaa ihan itse http://www.dollsdancers.fi päiväkirjassaan, sekä www.seiska.fi blogissaan. Ja satun muuten myös tietämään, että Johanna on kaikkein parhaiten bloggaaja koko Seiskassa, koska hän on niin koukuttava ja karismaattinen nainen. Johannan häät olivat kauniit ja morsian kuin prinsessa!

Tuksukin saapunnut tänne kirjoittelemaan =)

Elävä arkisto

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.

> Elävään arkistoon

Blogiarkisto

2014

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2010

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2009

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

2008

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu