Pe 05.06.2009 @ 09:04Jesper Stenholm

4.6.2009 - Jesperin kuulumisia

Neljäs päivä jo. Tämä aika menee niin nopeasti. On ollut vähän hidasta kun ei osaa melkein mitään, mutta kyllä se siitä menee. Kaikki YLEn työntekijät ovat olleet tosi ystävällisiä ja auttaneet kaikissa, mikä myös on auttanut päästämään vauhtiin. Täällä järjestely/rekvisiittaosastolla pääsee tekemään kaikenlaista, ja on kiva ettei ole samalla paikalla koko ajan. Kiitos Leea että olet ottanut minut mukaan sinne Käpylään ja että olen saanut auttaa niin paljon. On ollut oikein kivaa saada tietää niin paljon siitä mitä tapahtuu ennen kuvaukset, ja kokeilla millaista työtä se on. Ja kiitos kaikille muille jonka kanssa olen ollut tämän viikon.
 

Jesper Stenholm on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLE Tuotannon kuvausjärjestelytehtävissä.

1 kommentti

Ylen Green Office-tiimiläisenä haluaisin ehdottaa kaikille teille kesätyöläisille ja muillekin yleläisille, että omaksuisitte erään erittäin hyvän tavan. Sammutathan valot aina kun poistut huoneestasi. Sama koskee kaikkia muitakin tiloja, jotka jäävät tyhjäksi lähtiessäsi, WC:itä, varastoja, kopiohuoneita, keittiötiloja jne.

Toinen tärkeä asia on lajitella roskat, paperit yms. oikeisiin astioihin. Tähän lajitteluun pitäisi meidän kaikkien panostaa, siivoojat ovat kertoneet, että lähes jokainen yleläinen tekee lajitteluvirheitä. Helpotetaan raskasta työtä tekevien siivoojien työtaakkaa ja kiinnitetään huomiota oikeaan lajitteluun!

Olkaa esimerkkinä työtovereillenne näissä asioissa ja muistuttakaa tarvittaessa toisianne!

Ollaan yhdessä luonnon ystäviä!

Lisätietoja Ylen ekoasioista saatte ympäristöintran sivuilta: http://intra.yle.fi/ymparisto/Sivut/Default.aspx

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto