Ti 22.06.2010 @ 13:41Liisa Saali

Terveisiä tuotannosta

Olin niin onnellinen kun en saanut ensimmäistä kirjoitusvuoroa blogiin, kirjoittaminen kun ei kyllä missään nimessä ole minua varten. Nyt on kuitenkin enää puolitoista tuntia aikaa kirjottaa ennen kuin lähden kotiin, joten nyt on vain pakko yrittää jotain saada ulos.


Tämä työpaikka oli kuin lottovoitto minulle, koska mihinkään ei oikein oteta ketään. Heti samalla viikolla, kun sain tiedon, että pääsin päätin että minäpä pyöräilen sitten sen matkan sukulaisilta Ylelle ja takaisin satoi tai paistoi. Matkaahan kertyy joka päivä vain 30 kilometriä, eli noin puolitoista tuntia kuluu matkoihin. Melkein pääsee kotoa Hämeenlinnasta ja takaisin nopeammin, mutta eipähän kulu rahaa matkoihin. Ja en edes saa bussimatkapahaoloa, kun pyöräilen ja kuntokin kasvaa kivasti.


Olen siis töissä puvustamossa ja naamioinnissa ja nyt on jo kolmas viikko pyörähtänyt käyntiin, joka tarkoittaa että meillä on kohta enää yksi viikko jäljellä. Silti tänään oli ensimmäinen kerta kun avasin sähköpostin, joten olin pienessä paniikissa että mistä sen nyt löytää. Enpä ole sitä kyllä tarvinnutkaan yhtään, kun en tee mitään töitä koneella.


Tällä viikolla olen päässyt ompelemaan rekkipusseja ( jes ensimmäinen isompi ompelutyö), joilla voi helposti kuljettaa matkarekkejä kuvauspaikoille. Kivaa on joka päivä ollut siivoushommista huolimatta. Jo toisena päivänä löysin naamioinnin peruukkivaraston missä oli varmaan kaikki mahdolliset hiusmallit. En kuitenkaan ymmärrä miksi siellä ei ollut peiliä minulle järjestettynä , olisin nimittäin voinut sovittaa itselleni uusia hiusmalleja.

Olen myös huomannut että on todella hauskaa "unohtua" pukuvaraston ihanien vaatevarastojen sekaan, esimerkiksi viime viikolla löysin korunurkkauksen, joka oli kuin jokin koruliike, missä aina miettii, että oilisipa ihanaa jos omistaisi kaikki korut.

Terveiset puvustamosta ja hyvää loppuviikkoa kaikille!!!!

Kohta on juhannus :)


Liisa

 

Liisa Saali on kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina YLE Tuotannon puvustossa.

1 kommentti

Vitsi oot hyvä kun jaksat pyöräillä ton matkan! Tsemppiä muutenki, enää yksi viikko! (:

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto