Pe 08.06.2012 @ 08:20Ella Porra, Tuomas Hakkarainen

Yle Draaman ja yle.fi:n Siistien kuulumisia

yle.fi

Neljäs päivä Ylen siistissä kesäduunissa eikä vieläkään harmita, etten tänä vuonna pääse nukkumaan viiteen asti illalla tai grillaamaan ihoani auringossa, sillä kesätyö täällä Ylellä todella on SIISTIÄ! Olen päässyt seikkailemaan pitkin suurta rakennusta pizzan perässä, katsonut Summeria ja viettänyt ainakin 20 tuntia Facebookissa. Sivussa on tullut tehtyä paljon töitä. Kuten monissa nuorten kesätöissä, työ täällä ei ole pelkkää kahvin keittämistä, lattioiden luuttuamista tai arkistointia. Tehtäväni on kommentoida Summerin uudistumista ja etsiä palautetta siitä. Viimeisellä viikolla pääsen ehkä esittämään työni tulokset Summeri-tiimille. Jännittää!

Tähän asti kaikki on siis sujunut hienosti ja olen todella innoissani kesätyöpaikastani! Erityismaininta herkulliselle ruoalle ja ihanille ihmisille:) Yleläiset vaikuttavat mukavalta porukalta, tuntemattomatkin ihmiset moikkaavat ruokajonossa ja juttelevat lounaspaussilla. Aamuisin on ilo tulla töihin!

 

 Ylen Siistien lounastauko.

Aurinkoista kesää kaikille!:-)"

Ella Porra on kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina yle.fi:ssä.

 

Ylen Draama

Ensimmäiset päivät Ylen kesäduunarina ovat olleet työntäytteisiä ja mielenkiintoisia. Olemme päässeet tutustumaan Ylen laajoihin tiloihin ja käyneet muun muassa Ylen eri radiokanavien toimituksissa sekä kuvaus- että äänitysstudioilla. Mieleenpainuvimpana muistan YleX:n toimituksen, jossa oli rento kesälomameininki; ihmiset pelasivat flipperiä ja hörppivät virvoitusjuomiaan työn lomassa.

Työskentelen Ylen draamaosastolla, jossa olen päässyt näkemään erilaisten ohjelmien valmistusprosesseja ja osallistumaan niihin antamalla mielipiteeni erilaisista projekteista ja käsikirjoituksista. Työ on ollut sopivan haastavaa ja eroaa huomattavasti normaalista koulutyöstä. Olen saanut paljon vastuuta, jonka ansiosta työ tuntuukin merkitykselliseltä.  Odotan innolla tulevia työpäiviä ja yhteisiä tapaamisia muiden siistien kesäduunareiden kanssa.”

Tuomas Hakkarainen on kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Yle Draamassa.

1 kommentti

Tuomas ja Ella ovat melkoinen aisapari!

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto