To 25.06.2009 @ 13:04Hanna Stenhammar

Lakiosaston kesäduunin loppusuoralta

Viimeisiä viedään - nyt on jäljellä enää kolme aamua, jolloin pitää herätä aikaisin töihin! Sen jälkeen ainakin minulla alkaa oikea loma. Toisaalta ei se herääminen niin vaikeaa ole ollut, tänäänkin kun sää oli niin aurinkoinen ja lämmin, että olisi voinut luulla kellon olevan jo lähempänä keskipäivää.

Paljon on ehditty täällä lakiosastolla nähdä ja kokea tämän lähes neliviikkoisen työrupeaman aikana. Olemme päässeet tutustumaan mukaviin lakimiehiin ja -naisiin sekä yhteisillä maanantai-retkillämme tähän koko suureen YLEen. Lisäksi monet YLEn tietokoneohjelmat ovat tulleet tässä ajassa jo sisäistettyä.
Työt täällä lakiosastolla ovatkin keskittyneet pääosin erilaisiin tietokoneella näpyteltäviin juttuihin. Tämän vastapainoksi olemme myös kuitenkin päässeet esimerkiksi lakiasioiden kokoukseen, josta taisin viime blogissa jo mainitakin.

Ihmiset ovat olleet täällä YLEllä ihan älyttömän ystävällisiä ja avoimia. Kerrankin hississä eräs todella mukava, minulle ennaltatuntematon nainen kysyi haluaisinko tulla heidän kanssaan lounaalle. Ilmeisesti näytin siltä, että olisin menossa yksin syömään.

Muut kesätyöläiset ovat olleet myös todella ihania. Heidän kanssaan on ollut mukava syödä lounasta ja jutella esimerkiksi siitä, mitä kukin täällä YLEllä tekee. Tämän kautta on päässyt hieman tutustumaan kaikkiin osastoihin. Tietysti myös tämä blogi on antanut paljon tietoa muiden osastojen kuulumisista :)

Muistakaa nyt nauttia täysin siemauksin viimeisistä työpäivistä ja kesäisestä säästä ulkona! :)

Hanna Stenhammar on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLEn lakiasioissa.

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto