Ma 04.06.2012 @ 15:02Alexandra Ylihuttula

Uudet Siistit, uudet kujeet

Miten hienoa onkaan olla täällä taas! Vuonna 2009 minäkin istuin jännittyneenä Siistien kesäduunareiden tervetulotilaisuudessa ja arvuuttelin, mitä tuleman pitää. Kesäkuu opettaja.tv:n parissa hujahti kuitenkin nopeasti ohi, mutta käteen jäi paljon arvokkaita muistoja ja ystävyyssuhteita. Minun kesäkuuni Ylen siistinä kesäduunarina oli huikea seikkailu. Toivon, että tämän vuoden uudet Siistit saavat kokea yhtä mahtavan ja mielenkiintoisen kesäkuun Ylellä kuin minäkin kolme vuotta sitten.

Tämän vuoden Siistien tervetulotilaisuus sisälsi toimitusjohtaja Lauri Kivisen puheen, Ulla Ervon yleisluontoisen infon, minun puheenvuoroni siitä, millaista ylen Siistinä oli olla sekä brändifilmin että Elävän Arkiston spotin. Infotilaisuuden jälkeen sain tutustua muutamaan uuteen Siistiin ja vastailla heidän kysymyksiinsä. Uudet Siistit vaikuttavat todella hyvältä porukalta, ja tiedossa on varmasti ikimuistoinen kesäkuu.

Uusille Siisteille haluan sanoa, että ottakaa kaikki ilo irti tästä kesäkuusta. Olkaa aktiivisia: ehdottakaa, kysykää, antakaa palautetta ja ennen kaikkea tehkää työnne hyvin. Tutustukaa toisiinne ja talon muihin ihmisiin. Uskaltakaa eksyä ja kysyä neuvoa.

Tämä blogi täyttyy jatkossa ensisijaisesti uusien Siistien puheenvuoroista. Siistit tulevat raportoimaan tänne kokemuksistaan, seikkailuistaan ja työtehtävistään.  Sen pitemmittä puheitta toivotan Siistit vielä kerran tervetulleeksi parhaaseen kesätyöpaikkaan! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä kesäkuu ja uudet Siistit tuovat mukana tullessaan. 

opettaja.tv:n siistit kesäduunilaiset 2009: Kalle Saarikannas ja Alexandra Ylihuttula.

 

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaen,

Alexandra Ylihuttula, markkinoinnin harjoittelija

1 kommentti

kuulostaa kivalta :) ehottomasti jään seuraamaan :)

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto