Ti 23.06.2009 @ 09:55Erkki Haavisto

Heips kukkuu Radiotalon ylimmästä kerroksesta

Näin alkuun ihan hävettää myöntää että unohdin kirjoittaa megablogiin viime viikolla, mutta hommaa oli töissä ja töiden ulkopuolellakin ihan hulluna. Tälläkin hetkellä mulla on kymmenen 124:än minuutin DV-nauhaa odottamassa kattomista ja YleX-areenaan laittamista.

Jo kolme viikkoa takana mutta se tuntuu just ja just yhdeltä viikolta, voiskohan täällä olla vielä toisen kuukauden? :D Homma on välillä aika hektistä, kuten toissaviikolla kun YleX lähti provinssiin tekemään ohjelmaa - juuri silloin kun mikään ei sais mennä pieleen ni printterit ja excelit alkaa vänkää vastaan.

Viime tiistaina juttelin kesähittiartisti ASTEN kanssa! Herra kun oli tullut YleX -aamun haastatteluun melko ajoissa. Mukava mies ja paljastui että meiltä löytyy yhteisiä tuttuja.

Työkaverit ovat täällä erittäin mukavia ja yleensä moikatessa tulee aina vaihdettua vähän kuulumisia, joka nostattaa työviihtyvyyden ihan uusille tasoille.


Tässähän tämä kaikessa lyhykäisyydessään oli, jos en ihan väärin muista niin hauskaa palkkapäivää kaikille SIISTEILLE ja miksei muillekin talon ihmisille jotka tätä lukevat. Oon kyllä voinut muistaa ihan väärin oman blogipäiväni, palkkapäivän tai molemmat.

Erkki Haavisto on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YleX mediatiimissä.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto