Ma 10.06.2013 @ 14:13Konsta Kivistö

Lapsuuden unelmien toteuttamista

"Mä oon Konsta ja elän unelmaani. Pienenä kuuntelin aina Ylex Aamua, jossa Juuso ja Peltsi väänsivät ihan täyttä. Se oli parasta ja siitä idea radiossa työskentelyyn lähti.

Nyt saan olla töissä Ylex:n toimituksessa ja auttaa toimittajia tekemään lähetyksistään timanttisia ja yhä timanttisempia. Oudointa tässä on se että kuulen lähetyksen kokoajan ja vain kääntyä katsomaan juontajaa kun aina ennen ääni on tullut pienestä mustasta radiosta! Toimittajien auttaminen on lähinnä ollut taustatiedon kokoamista, mutta laadin kokoon myös kaikki Ylex Viikonlopun skaban 'kukaminähän'-kysymykset tälle viikonlopulle. Niistä tuli suht täydellisii kannattaa siis kuunnella viikonloppuna. ;)

Ylex:n toimituksessa on ihana ilmapiiri, kaikki ovat mukavia ja heittelevät tiukkaa läppää oikealta vasemmalle. Kaikilta voi kysyä apua, eikä kukaan myöskään pure. Nautin tästä.

Tiistaina saimme koko varastudion omaksemme kesäduunikollegani Juhon kanssa. Ensin esimiehemme Noora opetti meille kaikki kikat studiossa työskentelyyn ja sitten saimme leikkiä maailmanvaltiaita noin neljän tunnin verran! Saimme myös aikaan mahtavan viisiminuuttisen pätkän, joka jääköön syvälle piiloon eikä siitä tarvitse puhuakaan. Jos olisimme sattuneet sille päälle olisi A-studion lähetyksen kaappaaminen ollun parin klikkauksen päässä. :-------D Oltais saatu ihan törkeesti uusii fanei ja syrjäytetty nykyiset juontajat.

Saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan kun olen todennäköisesti Aamun mukana, jos ei muuta niin ainakin aikaisia herätyksiä."

Konsta Kivistö työskentelee kesäkuun ajan Ylen siistinä kesäduunarina Ylex:llä.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto