Ma 22.06.2009 @ 10:37Joonas Kirjavainen

Viestintää ja Markkinointia

Ei voi muuta sanoo, ku et älyttömän cool duuni. MASSIVE! Aika vaan lentää ja tuntuu siltä, että kaikkee ei kerkee tekee mitä haluais, mutta silti vaan painetaan menemään!

Viestintä ja markkinointi osoittautuikin tosiaan ihan toisenlaiseksi, mitä alunperin kuvittelin. Mukavat ja luovat ihmiset toteuttavat täällä visioitaan ja mä saan olla mukana toteuttamassa niitä. Itse asiassa mulle annettiin lupa toteuttaa ihan omaa ideaa.

Multa kysyttiin ekana päivänä, että haluanko mä tehdä ihan perus hanttihommia vai oikeasti saada jotain siistiä aikaan. No tietenkin vastasin, että jotain erikoista olis kiva tehä, ja ei aikaakaan, ku mulla oli jo kynä kädessä ja dokkarin käsis valmis. Sitten sitä oltiin jo kentällä kuvaamassa ja toimisto täynnä jos jonkinlaista rekvisiittaa. Toivottavasti tulee säväyttävää matskua!

Työnkuvaan kuuluu myös muitakin "pienempiä" hommia, kuten TV-spottien kuvaaminen, mutta ensisijainen asia on saada tuo osittain fiktiivinen dokumentti valmiiksi ja ylipäätään saada tutustua tähän viestinnän ja markkinoinnin maailmaan ja YLEen.

Vielä on viikko jäljellä ja siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Kiitos jo etukäteen kaikille ViMan übereille tyypeille niin hauskoista tapahtumista! Mutta nyt eikun vaan tän viikon viimeset työtunnit kulumaan ja sit jussia viettämään. Chill!!

Joonas Kirjavainen on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLEn Viestinnässä ja Markkinoinnissa.

1 kommentti

Reilu vuosi on kulunut Joonaksen lähdöstä. Kiitos että kävit. Tule uudestaan. Tehdään maailmasta vähän vielä parempi.

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto