To 18.06.2009 @ 13:39Niclas Forsman

Terveisiä kaikille täältä Yle:n svenska osastolta !!!

Nyt ollaa oltu 3wiikkoa duunissa Yle:l ja kaikki on tuntunu mun mielest ainakin iha loistavalta! Itse olen työskennellyt ruotsinkielisen Station T nimisen nuoriso-ohjelman kanssa ja kaikki on sujunut alusta alkaen loistavasti!! Itseasiassa tultiin eilen duunireissulta Pellinkin saaristosta missä me oltiin kuvaa 17-vuotiaan pojan unelmaa päästä elämään 3vuorokautta "haaksirikkoutuneena" saarella, elikäs me lähdettiin maanantai aamuna matkaan ja oltiin perillä Pellinkissä siinä 17aikoihin. Saari jolla toteutimme tämän toiveen oli nimeltään Bockholmen joka kuuluu Pellinkin saaristoon. Kaikki sujui sutjaakkaan ja yöt yövyimme teltassa kuvaustiimin kanssa, kun tämä Otto-niminen selviytyjä joutui yksinään rakentamaan yösuojan pressusta ja nukkumaan lähes taivasalla, meidän syödessä pussimuonaa niin Otto joutui syömään metsästä löytämiään juureksia ja kasviksia.

Reissu oli kaikinpuolin onnistunut ja Ottokin selvisi jotenkuten hengissä! Ja tässä sitä nyt sitten istutaankin kirjoittamassa kokemuksia siististä reissustamme!

Täällä ollessani minun työtehtävinä on ollut sekä kuvaaminen että myös käsikirjoituksien suunnittelu, lähes parasta tässä duunissa on ollut että olen päässyt monesti mukaan eri duunireissuille ja kuvaamaan eriaiheisia ohjelmia. Joskus on sattunut olemaan tylsää päivisin, mutta silloinkin on mukavat duunikaverit pelastanut päivän mukavilla keskusteluaiheilla sekä näyttäneet Yle-rakennuksen paikkoja minulle. Yle:n oma punttis ja uima-allaskin ollaan jo koettu täällä !

Haikeilla fiiliksillä nokka suuntautuu kohti viimeistä duuniviikkoa täällä Yle:llä, toivottavasti teillä muillakin on ollut yhtä hauskaa kuin minulla täällä Station T:n parissa !!

Mutta nyt on aika toivottaa kaikille HYVÄÄ JUSSIA ! Ja maanantaina palataan taas asiaan !!

Niclas Forsman on kesäkuun ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina X3M:llä.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto