Ti 02.06.2009 @ 10:09Tsuua Kekäle

Tervetuloa YLEn Siistiin kesäduuniin!

YLEn SIISTI kesäduuni käynnistyi eilen. Papereissani lukee tämän blogin kuuluvan päivämäärälle 1.6. Inhimillisyys kuitenkin puski väliin ja näin pääset mukaan yhteiseen kesäkuiseen matkaamme toisena kesäduuniaamuna. Luvassa on kuitenkin intensiivinen blogikuukausi. Meitä on nimittäin 32 innokasta nuorta ympäri YLEä ja päivitän tätä blogia päivittäin kuulumisilla eripuolelta taloa.

Vai pitäisiköhän puhua taloista? Ensimmäisenä työpäivänämme meitä ehdittiin moneen kertaan pelotella YLEn alueen jättimäisyydestä ja siitä kuinka tänne eksyy. Vielä en ainakaan minä ole ehtinyt eksyä, toisaalta olenkin käyttänyt vain yhtä reittiä itsekseni.

Täällä omassa työpaikassani, YLEn Uusissa palveluissa, on varsin mielenkiintoista. Jo muutamassa tunnissa ehdin kuulla ainakin kymmeniä outoja nimiä. Tämänkin blogin kirjoittamiseen on jo vierähtänyt tunnin verran aikaa, sillä vähän väliä mieleeni muistuu mieleen taas uusi nettisivujen osan nimi tutustuttavaksi. Vaikka olin käynyt yle.fi etusivulla monta kertaa, alan vasta nyt käsittää kuinka paljon kaikkea pelkältä etusivulta löytyy. Yritin laskea linkit alueilta, joita tämä yle.fi etusivutoimitus hoitaa. Sekosin laskuissani, mutta oletan pysyneeni kärryillä yli kuuteenkymmeneen. Saapa nähdä missä vaiheessa pysyn reaaliaikaisesti kärryillä työkavereiden jutuissa. Sitä odotellessa täytyy vain aina keskeyttä ja kysyä: "um, siis, mikäs tuo nyt taas olikaan?"

Tsuua Kekäle on kesäkuun 2009 ajan YLEn SIISTInä kesäduunarina YLEn Uusissa palveluissa, yle.fi toimituksessa ja Elävässä Arkistossa.

8 kommenttia

HUIPPUA!
Mikä meininki? Terkkuja täältä uutisista :D

Toivottavasti kaikil duunareil on ollu toosi tosi kivaa! <3

Hei ja miltä tuntuu, uutisista päivää :DD
On hyvä juttu että blogimmme on vihdoin avattu, ois viel hienoo jos kaikki lukis sen heti

kommentoin huomenna uudestaan :>

Mahtavuus - tervetuloa taloon - eh, taloihin. Toimiikohan linkkien laskeminen samalla tavalla kuin lampaiden laskeminen? Ei ehkä kannata kokeilla ainakaan kovin raskaan lounaan jälkeen - ehhe he... Nähdään online ja livenä!

Teitä ei onneksi vielä viety tutustumaan kellarikäytäviin, joiden kautta pääsee kulkemaan talosta toiseen - jos vain tietää, mikä käytävä vie minnekin... :-D

Tervetuloa vaan tänne, teitä on jo eri puolilla odotettu!

Moi ja tervetuloa remmiin. Toivottavasti viikot antavat runsaasti mielenkiintoisia ja hauskoja tilanteita. Lisää tällaista tuomaan uusia tuulia.

Hei Vimasta.
Hyvä blogi! Tervetuloa suureen ja mahtavaan YLEen.

Meillä vietiin kesäkommando Joonas heti kellariin ja siellä hän vielläkin taitaa olla. Kutsumme tätä ensimmäisen päivän selviytymisleiriksi.

Onpa täällä iloinen meininki! Mahtavaa..
Minäkin pääsen vielä käymään kellareissa, seikkailu siis luvassa :)

Huomenna lisää! Tai no tänään, mikäli et vielä ole ehtinyt lukea juurilisäämääni Samulin blogia..

Tsuua on ollut meille (Elävä arkisto) AARRE! Pikkusen meitä (vanhoja tekijöitä: Seija 48v.) on hermostuttanut se että, jos nuoret tekijät on näin hyviä, niin mitäs me tehdään? Noooh... me on Tsuuan kanssa tehty kaikkea mahdollista, artikkeleita, teemoja, nostoja, googlemapin tägityksiä, mp3:sia jne. Yleläisenä olen sitä mieltä, että tämähän oli varsin oiva oivallus, tämä nuorten tuonti YLEen :-D

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto