Ke 11.06.2014 @ 11:04Santeri Mekhilyaynen, Ylen siisti kesäduunari, Yle Puhe

Toinen viikko Ylen siistinä kesäduunarina

Tässähän on jo toinen viikko Ylen siistinä kesäduunarina pärähtänyt käyntiin oikeen vauhdikkaalla maanantailla täynnä toimintaa, jännittäviä käytäviä, isoja studioita, lavasteita ja hassun hauskoja pukuja eikä sovi unohtaa leluja joilla osa meistä innostui leikkimään ehkä vähän liikaakin.. kröhöm.. olemmehan jo sentään nuoria jotka eivät missään nimessä voi käyttäytyä niin.

Palatakseni ensimmäiselle viikolle niin itse päädyin Yle Puheen toimitukseen yhdessä Katarinan kanssa, joka on jo tässä aikaisemmin kirjoittanut pienen blogin. Katarina on siis Yle Puheella nettipuolella ja minulle on annettu hoidettavaksi FM puoli.

Viime viikko menikin sitten siihen, että tutustuin äänenleikkaus ohjelmistoon toooodella paljon ja sitten sainkin etsiä isoista firmoista isoja uutisia juontajaa varten. Työ on ollut suhteellisen haastavaa sekä oikein mukavaa.

Tosiaan nyt toinen viikko lähti käyntiin retkellä Ylen studiotalolla jossa näimme miten pystytetään esimerkiksi MM-jalkapallon kisastudio (studio oli valtava, vaikka ei edes talon suurin). Siitä siiryimme katsomaan muita lavasteita jonka jälkeen sukelletiin huoneeseen missä olin tuhansittain erilaisia vaatekappaleita alusvaatteista hattuihin. Sitten pääsimme katsomaan Ylen rekvisiitta varastoa ja siellä sitten olikin kaikkea kaljapulloista aina karaokeradioon. Tottakai ennen tuota retkeä me myös vaihdoimme kahvilassa kuulumisiä, koska emme olleet nähneet toisiamme (kesäduunareita) viikkoon.

Sitten pääsimme tyydyttämään nälkämme ruokalaan (aah), jonka jälkeen vuorossa oli kokoushuoneessa pidettävä luento meille Ylen tulevasta kampanjasta. Meiltä kysyttiin siellä mielipidettä, että voisimmeko nähdä itsemme kampanjassa mukana ja mitä mieltä olimme siitä.

Uskoisin, että tulevista viikoista tulee vähintään yhtä hauskoja.

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto