Pe 02.07.2010 @ 10:43Christopher Rehn

Viimeiset terveiset alakerrasta!

Todella lämpimät terveiset täältä maan alla olevasta TV-Arkistosta!
Nyt on viimeinen työpäivä olla erittäin siisti työntekijä, joten otetaan siitä vielä kunnon tsemppi tähän vikaan työpäivään. Kaikki on ollut erittäin loistavaa ja varsinkin meidän tiimi täällä TV-Arkistossa. Onnekseni en olekaan ainut nuori työntekijä täällä arkistossa vaan sain tehdä koko 4 viikkoa töitä ”vähemmän siistin duunarin” Nikon kanssa. J Muista osaston erittäin hyvistä tyypeistä puhumattakaan.

Työtehtäviini kuuluu kasettien kuljetusta ympäri taloa, jos joku ihminen vaikka haluaisi lainaan jonkun tv-ohjelman, niin katson tilauksen, haen sen hyllystä, koodaan ja pistän sen menemään eteenpäin. Kun taas jonkin ajan kuluttua kasetti tulee takaisin lainasta, niin koodaan sen varastoon ja vien hyllyyn. Tehtäväni ovat melko lailla samanlaisia olleet koko kuukauden, mutta on pieniä vaihteluitakin tullut. Sain jopa hienon nimityksen joka on osastomanageri!

Ensimmäisellä viikolla olin aivan hukassa täällä pitkien käytävien keskellä ja isojen rakennusten alla. Varsinkin ensimmäiset päivät olivat sellaisia jossa olin aivan suu auki, koska en muistanut paikkoja vielä niin nopeasti. Mutta kärsivällisesti muut tenttasivat päähäni paikkojen sijainteja ja kyllähän se siitä pikkuhiljaa alkoikin jo rullaamaan kun oli tarpeeksi jankutettu. Muistettavaa ja opittavaa oli rutkasti, mutta Nikon kanssa opimme asiat erittäin nopeasti. Rakastuin jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien Ylen ruokapaikkojen tarjoamiin ruokiin. Ikävä tulee Isoa Pajaa!

Toinen viikko oli paljon parempi, koska osasin jo hahmottaa mitä minun oikeasti täytyy tehdä. Tutustuin muihin kesäduunareihin paremmin ja olin jopa hieman kateellinen kun he kertoivat kokemuksiaan omista työpisteistään. Kateellisuus kaikkosi nopeasti, koska olin itsekin erittäin tyytyväinen omaan työpisteeseeni ja siihen että joka päivä oli kiva tulla töihin eikä haitannut yhtään aamuherätykset. Minun mielestäni se kertoo jo jotain, että kuinka mukava työpaikka YLE muutenkin on.

Loput työpäivät sujuivatkin tyylikkäästi ja rutiinilla. Pari sotatoveria jäivät lomalle joten meille tuli hieman enemmän töitä, mutta kun on syönyt hyvin ruokaa niin sitä virtaahan on vaikka muille jakaa. Ei voi muuta kuin sanoa että siistiä on ollut!!

Tässä sitä sitten ollaan, istun viimeistä päivää työpisteelläni kirjoittamassa blogia sekä Ylelle pienen kiitos tekstin. Haikea mieli tulee, koska pitää jättää näinkin mukava ja ystävällinen työpaikka kuin YLE. Jokaiset ihmiset siis aivan kaikki töissä olevat ihmiset ovat erittäin avoimia, avuliaita ja ennen kaikkea positiivisia. Kun kuljen Ylen alueella, en näe yhtään nyrpistynyttä naamaa vaan pelkkiä leveitä hymyjä joka suunnassa, se jos mikä piristää myös omaa päivääni. Olen itse henkilökohtaisesti enemmän kuin tyytyväinen että pääsin juuri tänne töihin enkä ruokakauppaan tai vastaavaan.

Tässä se sitten on, kuukausi Ylellä on paketissa harmikseni, olisin voinut olla vaikka toisenkin kuukauden sillä niin mukavaa oli. Mutta onnekseni se mukavuus ei lopu tähän vaan lähden heti tiistaina kohti Thaimaata, jossa aion totisesti lomailla kovan helteen siivittämänä. Haluaisin erityisesti antaa vielä erityiskiitokset Ulla Ervolle joka mahdollisti tämän kokemuksen minulle, Kiitos Ulla! Tietenkin myös Sonjalle ja varsinkin myös muille Siisteille!

Siistit kesät kaikille!
Christopher Rehn

 

Christopher Rehn on ollut kesäkuun ajan YLEn Siistinä Kesäduunarina Ylen TV-Arkistossa.

2 kommenttia

Hieno blogi!

Kiitos blogista, Christopher.

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto