Ke 04.06.2014 @ 09:17Sari Veikkolainen, Yle HR

Nuorisojoukko kertoo millainen Yle on

Ylen siistit eli omien sanojensa mukaan Ylen sikasiistit kesätyöntekijät aloittivat kesäkuun mittaisen työrupeamansa 2.6. Nuoria on yhteensä 21 ja heistä 3 työskentelee Tampereella, loput Pasilassa.

Nuoret työskentelevät toimituksissa eri puolilla Yleä, muun muassa Uutisissa, Puheessa, Uudessa päivässä ja X3M:llä. Lahjakkaat 16-17 –vuotiaat eivät ole Ylellä vain ns. tutustumassa työelämään vaan tavoitteena on, että he myös osallistuvat toimitusten työhön ja omalla nuoren näkökulmallaan myös voivat tuottaa toimitukselle uusia ideoita ja näkökulmia.

Sikasiisteillä on myös kaksoisagentin rooli. Työnsä ohessa he kertovat miltä Yle heidän mielestään näyttää. Mitä tapahtuu kulissien takana? Onko Yle kankea, pölyttynyt ja pönöttävä? Vai sittenkin jotain ihan muuta? Tämän agenttityön tuloksia voimme nyt ryhtyä pelon sekaisella jännityksellä seuraamaan.

Ensitöikseen kesätyöntekijät perustivat Instagram-tilin Ylensiistit kuvien jakamista varten. Heidät löytää myös Twitteristä @ylensiistit. Suosittelenkin, että laitat nämä tilit seurantaan. Ja päivityksiä sekä kuvia löytyy paljon myös tunnisteella #ylensiisti.

Tässä kesäduuniblogissa kesätyöntekijät myös pääsevät ääneen. Kuulumisia on luvassa jo ihan lähiaikoina. Pysy kuulolla.

 

0 kommenttia

Ylen siisti kesäduuni

Tässä blogissa 16–17-vuotiaat nuoret kertovat kesäkuisista työpäivistään Ylellä.

Blogiarkisto